Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Şoferul care a lovit trei pietoni pe un refugiu de tramvai din Capitală, în timp ce fugea de poliţişti, a fost transferat în urmă cu puţin timp la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”.

Iniţial bărbatul fusese dus la spital după ce a acuzat stări de rău după cele nouă ore petrecute în faţa anchetatorilor.

Bărbatul a reușit să provoace haos în București după ce a refuzat să oprească mașina la semnalele polițiștilor.

Bărbatul a mers pe contrasens de la Charles de Gaulle până la statuia Aviatorilor. La Piața Victoriei a fost somat de poliție să oprească. A fugit, a luat-o pe Paris pana pe Dorobanți și de pe Dorobanți până pe Floreasca. De pe Floreasca a ieșit pe Ștefan cel Mare unde a fost oprit. Au încercat să îl prindă, a smucit un politist si a fugit. A mers până la intersecția cu Camil Ressu unde a lovit 3 pietoni pe refugiul de tramvai. A oprit la Park Lake și a fugit în mall, unde a fost prins de polițiști. Unul dintre ofițeri a fost chiar lovit.

Bărbatul nu era sub influența alcoolului și nici sub influența substanțelor interzise.


Comentarii

Ecce Kurrupt Specimenul nu era sub influența alcoolului și nici sub influența substanțelor interzise. El conducea un autoturism Volkswagen Arianus LE și a declarat că ecce normal să o iei pe contrasens...

22 octombrie 2019 9:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.