Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Şoferul care a lovit trei pietoni pe un refugiu de tramvai din Capitală, în timp ce fugea de poliţişti, a fost transferat în urmă cu puţin timp la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”.

Iniţial bărbatul fusese dus la spital după ce a acuzat stări de rău după cele nouă ore petrecute în faţa anchetatorilor.

Bărbatul a reușit să provoace haos în București după ce a refuzat să oprească mașina la semnalele polițiștilor.

Bărbatul a mers pe contrasens de la Charles de Gaulle până la statuia Aviatorilor. La Piața Victoriei a fost somat de poliție să oprească. A fugit, a luat-o pe Paris pana pe Dorobanți și de pe Dorobanți până pe Floreasca. De pe Floreasca a ieșit pe Ștefan cel Mare unde a fost oprit. Au încercat să îl prindă, a smucit un politist si a fugit. A mers până la intersecția cu Camil Ressu unde a lovit 3 pietoni pe refugiul de tramvai. A oprit la Park Lake și a fugit în mall, unde a fost prins de polițiști. Unul dintre ofițeri a fost chiar lovit.

Bărbatul nu era sub influența alcoolului și nici sub influența substanțelor interzise.