Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Apare o ipoteză inedită în scandalul dintre ministrul demis al transporturilor, Răzvan Cuc, și fosta șefă TAROM, Mădălina Mezei. Un pilot TAROM, Cezar Osiceanu, a comentat acest scandal la Digi24 și a sugerat că poate aceasta era îndrăgostită și de aceea l-a chemat pe ministru, târziu în noapte, la domiciliul ei. „Faptul că s-o fi îndrăgostit doamna respectivă de dl. ministru este o ipoteză. Ce doamnă cheamă un bărbat la ora 11 noaptea să se întâlnească cu el?” a declarat pilotul. El a mai spus că Mădălina Mezei a încălcat legea și nu a respectat propria comunicare către angajații săi, în care îi anunța despre riscurile dezvăluirii de informații interne ale companiei.

Pilotul TAROM a mai povestit, luni seara, în direct la Digi24, cum un pasager obișnuit a trebuit să fie dat jos din avion pentru a-i ceda locul unui parlamentar care nu-și făcuse rezervare. Cezar Osiceanu spune că prin contractul încheiat de statul român cu TAROM parlamentarii se bucură de anumite privilegii. Iar cum proprietarul companiei TAROM este statul, prin Ministerul Transporturilor, pilotul a încercat să explice până unde puteau ajunge competențele ministrului de a cere anumite informații despre pasagerii parlamentari.

Integral pe Digi24