Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Daria Maria Puica, fata de 13 ani din județul Cluj care plecase duminică la un magazin și nu s-a mai întors acasă, a fost găsită azi-noapte, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Minora fusese răpită de pe stradă de un bărbat în vârstă de 27 de ani. Minora de 13 ani şi bărbatul de 27 de ani au fost găsiţi. Cei doi au fost audiaţi de poliţişti.

Comunicat IPJ Cluj: După apelul părinților fetei la 112, poliţiştii au început imediat cercetările și au aflat că aceasta a fost abordată de un bărbat de 27 de ani, rudă cu ea, care i-a cerut să îl însoţească, ambii plecând într-o direcţie necunoscută. Potrivit Antena 3, acesta ar fi chiar unchiul fetei. În acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului, informează Observator TV.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.