Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cel mai grav accident rutier de anul acesta are, în privinţa poliţei de asigurări asociate, consecinţe complexe, de lungă durată.

18 victime au fost în Ialomiţa, pe DN2A Slobozia – Urziceni, după ce un camion a lovit un microbuz, care aducea mai mulţi angajaţi Mega Image. În microbuz erau 16 persoane.

Morţi – ambii şoferi şi încă alţi opt - toţi, opt mame din Munteni - Buzău, salariate Mega Image. Dincolo de această tragedie, consecinţele, în planul asigurărilor, sunt de lungă durată. Asigurătorul este City Insurance.

Un specialist în asigurări din Ardeal a declarat României libere că despăgubirea (adică suma maximă asigurată), pe RCA, pentru un TIR, este în total de şase milioane de lei, „în caz de deces, pentru toţi. Suma aceasta se împarte între toţi păgubiţii. Prima de asigurare a fost undeva la 4.900 de lei”.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.