Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Nu trebuie să dramatizăm, căderea unui guvern nu e o tragedie. Poate fi o binefacere. Am încercat să evit această situație, am avut discuții repetate cu doamna Dăncilă și i-am explicat analiza mea. I-am explicat că ne confruntam cu o tendință defavorabilă care s-a manifestat pe deplin la alegerile pentru Parlamentul European unde partidele noastre au obținut scoruri coborâte, că ar fi nevoie de o relansare a guvernarii și aici analiza noastră s-a despărțit, pentru că doamna Dăncilă n-a vrut să recunoască că avem de-a face cu o ostilitate puternică, certificată (...).

Doamna Dăncilă mi-a spus că nu poate să ia aceste măsuri, că îi e teamă să vina în Parlament pentru votul de încredere, pentru un nou program de guvernare. I-am atras atenția că cea mai bună soluție ar fi să trecem în opoziție împreună, dânsa n-a vrut, probabil sfătuitorii ei așa au considerat că e mai bine și atunci am hotorât să mergem pe drumuri separate (...).

În momentul în care ne-am despărțit am convenit că rămânem în termeni civilizați(...). Oferirea de funcții ca să treacă oamenii la PSD ne-a transformat din foști colegi în adversari. Pentru noi a fost vital ca doamna Dăncilă să cadă”, a explicat liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu,


Comentarii

Probo Pentru tine, mai Taricene, tradarea a fost intotdeauna o chestiune vitala.

22 octombrie 2019 12:26

ion Toti sant smecheri. Sectia speciala nu va fi desfiintata prin ordonanta de urgenta ci prin lege votata de noua majoritate. Nu-i asa domnule Tariceanu?

22 octombrie 2019 11:50

Marius Dinozaure de ce nu pleci tu așa de bună voie? Eu să fiu în locul tau as vinde tot și cu banii care i-ai făcut tu de când ești prin politică direct in Burkina Faso m-aș opri. Ce dracu îți mai trebuie ție politica la ani tai? Mai ales când ști că cum nu o sa mai ai imunitate cu te fac ăștia coleg cu Dragnea, du-te ma bulake și trăiești bătrânețile liniștit.

21 octombrie 2019 23:30

Jeane Du-te mai bosorogule si plimba cainele..... 4% si inca viseaza la un mare viitor politic???? Esti cu capul, nene! Chestiune vitala! :):):) Mare bou!

21 octombrie 2019 16:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.