Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cazul pădurarului din Maramureș, găsit împușcat la puțin timp după ce a mers să investigheze un furt de material lemnos, a ajuns în presa internațională. BBC scrie că în România lupta pentru exploatarea forestieră a devenit violentă, ajungându-se la crimă.

Liviu Pop, în vârstă de 37 de ani, a mers miercuri să cerceteze un posibil caz de exploatare ilegală într-o regiune muntoasă a Maramureșului, iar la puțin timp după aceea colegii săi s-au îngrijorat pentru că nu a mai răspuns la telefon. Trupul bărbatului, căsătorit și tată a trei copii minori, a fost găsit de polițiști în aceeași seară într-o râpă. O anchetă a fost deschisă, a declarat procurorul de caz, Bogdan Gabor, pentru BBC, precizând că este posibil să fi fost împușcat cu propria armă. Suspecții audiați în acest caz au fost lăsați liberi, aceștia afirmând că pădurarul s-a împușcat singur, din greșeală.

Integral pe Libertatea