Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Șansele ca Guvernul pe care încearcă să-l formeze Ludovic Orban să treacă de vot sunt privite cu scepticism chiar de către PNL. După ce, sâmbătă, Klaus Iohannis a descins la sediul din aleea Modrogan, unde i-a băgat pe membrii de partid în ședință, ieri, prim-ministrul desemnat a ieșit cu mesaje către parlamentarii Opoziției să se mobilizeze, deoarece fără voturile tuturor celor care au participat la moțiunea de cenzură, acest guvern nu poate fi instalat.

Depunerea listei miniștrilor și a programului de guvernare se va face joi sau vineri, ori la începutul săptămânii viitoare. Pentru ca marțea următoare miniștrii să fie audiați în comisiile de specialitate și miercuri, pe 30 octombrie, să se organizeze votul, a anunțat, ieri, Ludovic Orban. „Cine nu votează, înseamnă că vrea să o țină pe Viorica Dăncilă la Palatul Victoria și resturile acestui guvern care a fost demis prin moțiune de cenzură și care, în fiecare zi, se ocupă de abuzuri. (…) Cine nu susține Guvernul propus de noi ajută PSD și candidatul PSD, pentru că Viorica Dăncilă este candidatul PSD la prezidențiale și, cu cât este ținută mai mult la Palatul Victoria, cu atât mai mult este în postura de a-și face campanie din funcția de prim-ministru”, mai susține premierul desemnat.

Integral pe Jurnalul Național