Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liberalii au avut, sâmbătă, o întâlnire de gradul zero. Președintele Klaus Iohannis i-a băgat pe cei de la PNL în ședință ca să îl "verifică la teme" pe premierul desemnat, Ludovic Orban, după patru zile de negocieri eșuate cu partidele parlamentare pentru instalarea noului guvern.

Premierul desemnat nu a reușit să obțină susținerea necesară pentru a putea fi instalat rapid un nou guvern, așa cum dorește Klaus Iohannis, așa că președintele a mers personal să stea de vorbă cu liberalii și să pună la cale o nouă strategie. Iohannis a fost întâmpinat sâmbătă la intrare de premierul desemnat, Ludovic Orban.

"Sunt foarte mulţumit de cum decurg lucrurile şi am venit la o şedinţă de campanie la PNL", a declarat Iohannis la sosire. După două ore și jumătate, șeful statului a plecat de la sediul central al PNL fără să mai facă vreo declarație reporterilor care îl așteptau.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.