Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mă tot uit și mă crucesc de campania lui Klaus Iohannis. Comportamentul său de căprar autoritar mobilizează fraieri și inhibă funcționari publici. El se afirmă ca fiind urmașul unui spirit disciplinar, ca să nu zic cazon, ca sursă de ordine și bunăstare. Altceva nu știe. El vrea dispariția celor care nu sunt de aceeași părere cu el, desființarea, arestarea celor care nu se supun.

Probabil că un asemenea spirit de căprar nemilos place unora, mai ales celor care nu pot funcționa decît la comanda cuiva. Mie mi se pare doar primitivism. Să ai curajul să anunți drept obiectiv o Romanie fără PSD (un partid mult mai atașat decît Klaus Iohannis de cauza celor defavorizați, în același timp alcătuit din mulți nehaliți de putere și proprietăți ca și Klaus Iohannis!) mi se pare o atitudine cu rădăcini fasciste. Mai trebuie doar să-și propună eliminarea celor fără dinți și a celor trecuți de 60-70 de ani și am putea zice că ne-am pricopsit cu un urmaș al statului disciplinar. Fără să rețină că PSD s-a concentrat (uneori fără acoperire) pe măritul de salarii și pensii, zice Iohannis:

”De asta, dragii mei, suntem în război cu PSD, fiindcă ei i-au atacat pe români, ei au atacat România şi noi nu tolerăm aşa ceva!”.

Integral pe CotidianulComentarii

@ 21 octombrie 2019 12:43 Mai du-te-n găoaza mă-tii de imbecil. Dar înainte de asta, mă cac în gura ta, ca s-o ai plină când ajungi la origine.

21 octombrie 2019 18:36

agenturili straine Cu un sas reformat pe post de Presedinte al unei tari majoritar ortodoxe , un om deosebit lenes, da`...avid de case, averi si bani, Romania nu poate fi decat o TARA ANORMALA !!!

21 octombrie 2019 16:52

Kuminecăturile Gemene Pizdaci obraznici, luați aminte de învățătura lui Cristian Homobuci: Nu ceea ce intră în gură spurcă pe om.

21 octombrie 2019 15:56

Ecce că vestitul Securescu umple toate haznalele din Românica și chier din mUE ... cu ceea ce are el mai prețios și mai mult (de-l ține și-n gură), respectiv caca colectat de la Sfinkteriannus!

21 octombrie 2019 12:43

Ecce Kurrupt Adevărat vă spun vouă: Ecce Normal.

21 octombrie 2019 6:04

Kuminecăturile Gemene Stați măi că nu ecce chiar o minciună. Neprihănitul de Căcat s-a înkurcat deoarece s-a ridicat brusc de la Masa Tăcerii cu gura plină și i s-a împulicat limba în gură când a dat buzna pe Fesebuci și s-a beșit cu stropi pe sfinkterul din față... Evident Klaussfinkter Wurst Johannis de fapt a vrut să zică "România Anală"...Numai Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Paviania Blondis Dăncilă zice ”România Vaginală”, motiv pentru care va trebui votată ca președinte al României Vaginale, deoarece este singurul președinte care luptă cu vaginul pentru români, iar Neprihănitul de Căcat Nistorescu care e tot cu gura plină o are pe Veoroka bătută-n vagin pe Cotidianul, unde Veorika Proasta României Vaginale luptă pentru tot românul. Cu respect pizdacul căcănar și poponarul de serviciu al PSD, Friedrich Preputzius Skrotus Hemoroidus Fekallius Pavianus Blondus von Paulus, adică pe scurt Paulus. Votați Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Paviania Blondis Dăncilă președinte al României, când va zura porcul cu kurkubeul colorat în culorile anale ale kuckubeului. Ecce clar?

21 octombrie 2019 5:41

Kuminecăturile Gemene Stați măi că nu ecce chiar o minciună. Neprihănitul de Căcat s-a înkurcat deoarece s-a ridicat brusc de la Masa Tăcerii cu gura plină și i s-a împulicat limba în gură când a dat buzna pe Fesebuci și s-a beșit cu stropi pe sfinkterul din față... Evident Klaussfinkter Wurst Johannis de fapt a vrut să zică "România Anală"...

21 octombrie 2019 3:09

Șerban Nicolae, expert în sex anal al PSD Mda! Corbel Nistorescu, un Nimeni al presei actuale, mare patron de ziar inexistent decât cub forma unei imagini plăsmuite și muite pe internet, se cacă nene ditamai edotorialul despre Iohannis și minciuna cu România normală. Poate că veceul Cornel Nistorescu era mai bine să-și intituleze căcatul de articol Nistorescu și Adevărul despre Securitatea lui Nicolae Ceaușescu, unde același Nistorescu era voluntar turnător de dat în gâți și-și turna neamurile și pretenii la organul de represiune ceaușist. Din toată grămada de elemente stilistice prezente-n arcitolul lui de căcat, Nistorescu începe cu fascismul și termină cu izmenele pe vine undeva unde nici el nu știe ce a terminat, iar la final deși cu izmenele pe vine, Nistorescu reușește performanța să se cace pe el ca de obicei. Nistorescu spune undeva, nu vi se pare că președintele României urăște pe oricine, nu vi se pare că etc., mie mi se pare că etc. Deci Nistorescu e numai un neom care-și dă cu părerile în testicoaie, că tesla n-a găsit-o la moment. Un căcat de articol cu păreri, impresii și ipoteze, bazat pe nimic concret, decât numai pe acuzații aiurea. Nistorescu e grozav de speriat ca nu cumva Iohannis să distrugă PSD-ul, partidoi care-n viziunea oarbă a lui Nistorescu, e singurul partid pe care l-a durut realmente-n cur despre amărășteanul român, adicătelea i-a mărit salariul minim și pensia minimă amărășteanului cu 20 sau 40 de lei chiori, în timp ce porcinele din cocina parlamentului și-au triplat de câteva ori salariile dar și-au mai dat și pensii speciale, ca să nu cumva să aibă grețuri, nu greață. Păi nu merită veceul Nistorescu o muie de la armăsarul mitropioliei? Muie! Muie PSD!

21 octombrie 2019 0:36

Dumitru (Mitică-Ilie) Pintilie Sug EURO-poolla, mă re-inventez pe Fesse de Bookci sub numele de ”Ionescu Petre”, n.m.) & #REZIST!

20 octombrie 2019 23:04

Laura-Pizduța EURO-Maimuța K. Da' de ”împăratul” Iulian, de ”regele” Cioabă și de gașka noastră de EURO-borfași (extra-ordinari & SUPER-PENALI, n.m.) din Sibiu dece nu scrieți nimik?!

20 octombrie 2019 22:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.