Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Despre Mădălina Ghenea s-a scris mult iar relațiile sale amoroase au ținut multă vreme prima pagină a ziarelor. Acum s-a aflat cu cine se iubește frumoasa brunetă după despărțirea de Matei Stratan, cu care are o fetiță.

Mădălina Ghenea a avut relații cu bărbați celebri și extrem de bine înzestrați financiar. După despărțirea de Mateio Stratan, cu care o fetiță, Ghenea ar fi avut o relație cu dealerul de artă Vito Schnabel, un milionar de origine elvețiană. Despre povestea dintre cei doi s-a scris și în presa internațională.

Integral pe CapitalComentarii

ariciul Sa-i suga mataranga sau melcul ceo fi avand ala.Ba? rasa umana incepe de la Milionar in sus?Natangilor....!!!

19 octombrie 2019 21:44

Mădălina Ghenea a mai luat o muie, iar crăcănatul autor al acestui articol ține neapărat să ne spună asta. O putoare care a fost futută și muită de niște indivizi nababi, un curvet de lux, de fapt o putoare ordinară și nimic altceva. O să-i dau și eu o muie virtuală acestei putori.

19 octombrie 2019 20:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.