Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Profesorul din Pașcani a poftit la una din elevele sale, care a depus plângere împotriva sa. În sala de tribunal, dascălul și-a exprimat nonșalant gesturile interzise: „Eram hiperexcitat”.

Judecătorii ieşeni au decis, printr-o decizie definitivă, să condamne un profesor de sport de la Colegiul „Mihail Sadoveanu” la trei luni de închisoare cu suspendare pentru hărţuirea unei eleve. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Iaşi, care a mai decis ca dascălul să-i achite daune de 10.000 de lei victimei.

Petrică Angheluş ar fi hărţuit-o pe adolescentă în martie 2017, pe când aceasta era în clasa a XI-a. Dascălul a obţinut numărul de telefon al victimei de la un coleg de-al acesteia şi a contactat-o de trei ori. Acesta i-a propus adolescentei să se întâlnească cu el la un ceai deoarece îi este dragă şi doreşte să îi ofere cadou „un puloveraş, un ceva, un bănuţ“ întrucât ştie că elevei „îi place viaţa… care... e făcută să fie trăită“.

Adolescenta l-a refuzat pe interlocutor, la fel ca şi în următoarele două dăţi când, sunată din nou, a fost şi jignită de profesor. „În cursul judecăţii, inculpatul a dovedit aceeaşi atitudine de totală neînţelegere a gravităţii faptei sale, din contră, acesta invocând stări de hiperexcitabilitate şi acuzând-o în continuare pe eleva O.A. şi sugerând că a transformat internatul într-un adevărat bordel“, au precizat judecătorii, potrivit Adevărul.


Comentarii

Ecce Kurrupt Kurva drakului! Și pe mine una din asta m-a refuzat tot de trei ori... O fi oare din cauză că i-am propus-o în kur?

19 octombrie 2019 10:37

Kuminecăturile Gemene Profesorul de fizică din localitatea Arianusul din Vale, din zona geografică dintre dealurile lui Cristian Homobuci nu a poftit însă la nici una din elevele lui. El s-a așezat tacticos la Masa Tăcerii să înbuce liniștit o felie de cozonac altfel. Apoi de la cea mai înaltă catedră Învățătorul și-a exprimat nonșalant părerea despre fructul interzis: "Sunt un fomist altfel, ecce normal"

19 octombrie 2019 10:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.