Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cu câteva zile înainte de moțiune, dar mai ales după demiterea Guvernului de către Parlament, PSD a pornit o amplă operațiune de salvare a armatei de pile, rude și oameni de partid, șefi de cabinet, consilieri, care ar trebui să plece din ministere odată cu plecarea Vioricăi Dăncilă și a miniștrilor, dar care în această perioadă este mutată pe funcții de funcționari publici sau de execuție publică, astfel încât să nu poată fi dați afară la instalarea noului guvern.

O simplă verificare a anunțurilor de concurs publicate de ministere arată o fervoare organizatorică în scopul transferării unor persoane pe posturile de funcționari publici. De exemplu, la Ministerul Sănătății a fost organizat chiar miercuri un concurs pentru funcții publice de execuție la Direcția relații cu presa, afaceri europene, relații internaționale, pentru un post de șef serviciu, un post de director adjunct, și mai multe posturi de consilier debutant.

În prealabil s-a făcut o selecție de dosare pentru aceste posturi, fiind acceptate un singur dosar pentru candidatura actualului șef de cabinet al ministrului Sorina Pintea, Daniela Petruța Enache pentru postul de șef serviciu, și dosarul de candidatură al fiicei directorului de achiziții al ministerului Sănătății. Alexandra Comandașu, fiica lui Carmen Comandașu, a concurat pentru un post de consilier debutant.

Integral pe Digi24Comentarii

Tara are prea multi pomanagii, escroci , naivi, profitori si hoti (multi TINERI si f. TINERI) care prefera "regimurile de factura comunista". Prin mituirea populatiei cu salarii si pensii (multe speciale si nesimtite) acoperite din imprumuturi bancare, PSD-ul isi impunea pe zi ce trece regimul dictatorial, iliberal si nedemocratic. Majoritatea profesorilor, medicilor, magistratilor , jandarmilor si politistilor, cu salarii mari, sunt de ani de zile pro-PSD. La fel cu patronii de firme care au mii de contracte cu statul. M-am saturat de retorica obosită, cu bătrânii care votează PSD. Da, sunt bătrâni care votează PSD, dar nu sunt nici jumătate din numărul total de pensionari ai țării.

20 octombrie 2019 11:23

ariciul Si vor ramane.Curvele si pupincuristii vor ramane si toti smecherii baaaaa pe asta se bazeaza intreaga societate romaneasca ,nu este unul macar care sa nu aiba pile pe undeva cunostinte sau care sa nu fi apelat macar odata la ....o cunostinta.de la lingioaica profei care aduna bani pentru ...Ziua doamnei ,{ca se ocupa,ca ne invata copii}Pana la idiotii care cotizeaza la Tot felul de gaselnite prin care li se iau banii din buzunare.Mie greata.

19 octombrie 2019 21:41

Rujan Atenție sau activat lingaii postaci .

19 octombrie 2019 8:30

Vasile Tinerii și curvele - dacă s-ar înființa câte 5-6 secții de votare în fiecare bordel din ue, atunci treaba s-ar rezolva practic de la sine!

19 octombrie 2019 8:00

Mihaela Trebuie să ne unim strâns în jurul sugătorilor de euro-poollă ca să scăpăm odată de ăștia, doar așa vom putea reuși să înlocuim socio-mafia ”democrată” cu euro-mafia progresistă (care ne va da și noo, lapte, brânză, carne, oo, n.m.)!

19 octombrie 2019 7:57

@Vasile Lasă, Vasilică taică, să vină mai repede „gubiernul mieu” la putere și o să curgă în Românica „lapte și miere” de-o să plece de pe-aici și ultimul momărlan. Tu ai auzitără vreodată de unul Basescu și de ceata lui de gealați prostocalii? Îi aveți acu în PNL și-abia așteaptă s-o ia de la capăt. Mai vorbim.

19 octombrie 2019 1:42

Vasile Daca tinerii care au fost atât de dezavantajați și forțați să emigreze ar ieși la vot PSD ar fi istorie. De ei se tem cel mai mult pesedisti și de aceea au făcut tot posibilul sa nu se introducă votul electronic.

18 octombrie 2019 22:35

Asta îi f... grija amu pe bolnavii de securită! Băă, duceți și voi muncă de lămurire, eventual cereți și sprijinul „filozofului” Mihai Șora, Tutankamonul vostru de o sută de ani, pentru a-l convinge pe Sfinkterianus că Franța ecce cu totul altă țară decât Finlanda. Ăsta da prostovan, nu Veorica!

18 octombrie 2019 20:10

Mihaela ”Copiii Baronilor PSD-iști de astăzi vor fi Baronii Copiilor și Nepoților noștrii mîine și poimîine !!!”....Suntem blestemați ca popor să nu scăpăm niciodată de ”Pelagra asta PSD-istă”....PSD-ismul s-a înrădăcinat ca o iederă ce sufocă țara precum iedera ce acoperă o casă părăsită !....Și Opoziția ce face în timpul ăsta ?....O ”lălăie” cu negocieri fără de sfîrșit pentru noul Guvern sub nasul lui Iohannis...Iar Naivi și Creduli ca Barna și ai lui USR-iști se strofoacă inutil cu Alegeri Anticipate ce niciodată nu se vor ține în Romănia....De ce nu se vor ține ???...de păstrarea privilegiilor, a Salariilor Nesimțite și viitoarelor Pensii Speciale ale parlamentarilor....Nu vedeți că PSD-ismul a declanșat Operațiunea ”După noi, Potopul !”....”Ardeți cîmpurile, otrăviți fîntînile !”....și salvați ”șefii de cabinet, rudele și oamenii de partid”, în ministere și instituțiile de stat...Își ascund Carnetele de Partid la sertar și se dau Funcționari de Stat protejați de Legea Funționarilor....

18 octombrie 2019 18:40

Există partid mai diaboluc decât P$D? Nu cred.

18 octombrie 2019 17:14

Marius Aproape cu toții știm pe cineva din clanul mafiot pesedist care ocupa posturi călduțe la stat. Ia gândițiva voi cate cazuri cunoașteți? Am crezut că vom scăpa de PSD dar ne înșelăm amarnic, rămân în sistem copiii, nepoți,veri,amantele și lingăi lor.

18 octombrie 2019 16:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.