Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Medicii italieni au informat procurorii din România că Mario Iorgulescu s-a trezit din comă, în acest moment el fiind internat fără pază. Tânărul a fost deconectat de la aparate și a început să mănânce, sub supravegherea familiei.

Evoluție de ultimă oră în cazul Mario Iorgulescu. Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal s-a trezit din comă şi se simte mai bine, fiind vegheat de familie, fără pază. Procurorii români au primit informațiile de la medicii italieni, acolo unde este internat cel care a produs un teribil accident de circulație, în urma căruia a decedat tatăl a doi copii.

Astfel, Mario Iorgulescu se simte bine, a fost deconectat de la aparate și a început să mănânce. Prin ordin european de anchetă au fost cerute informații de la spital iar unitatea spitalicească le-a pus la dispoziția autorităților din România de îndată.

Integral pe CapitalComentarii

Pute Mai baietica imi pare rau de parintii tai dar au ce au crescut si creat,ai vreodata cosmaruri nopatea si vezi doi copii care isi plang tatal,m-ar mira, astfel de creaturi nu au suflet nu au nimic,demnitate nici atat , sunt GOI !!!

19 octombrie 2019 9:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.