Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un român a stat aproape 1.000 de zile după gratii, în Spania, acuzat de o crimă pe care nu a comis-o. Nicolae Stan a fost închis pe durata procesului, începând cu data de 7 aprilie 2017, fiind suspectat în cazul uciderii unui om de afaceri. Omul de afaceri spaniol Luis Lozano a fost ucis în 2016 în vila sa din Villar del Omo, chiar lângă Madrid. Ancheta a avansat greoi, iar criminaliştii au considerat că singurul suspect era Nicolae Stan, un român de 37 de ani care locuieşte în aceeaşi localitate.
Probele acuzării au căzut una câte una. Publicaţia spaniolă La Razon scrie că procurorul a mizat pe faptul că avea o înregsitare video în care apărea o maşină asemănătoare cu cea a lui Stan, parcată chiar lângă barul unde a fost ultima dată văzută victima, iar urme din ADN-ul lui au fost găsite pe o bandă adezivă lipită pe una din camerele de supraveghere de la locuinţa celui ucis.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.