Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Proprietarul PRO TV, grupul de media Central European Media Enterprises (CME), se apropie de finalizarea negocierilor privind vânzarea acţiunilor, suma vehiculată iniţial fiind de 2 miliarde de dolari, arată presa internaţională.
Fondul de investiţii PPF Group, controlat de cel mai bogat om de afaceri din Cehia, miliardarul Petr Kellner, este aproape de a semna un acord pentru preluarea proprietarului PRO TV, grupul de media Central European Media Enterprises (CME), negocierile fiind acum în stadiul final, scrie Reuters, citată de presa internaţională.
Anterior a fost anunţat că Petr Kellner a rămas singurul interesat de tranzacţie. Potrivit ziarul ceh Hospodarske Noviny, citat de Reuters, tranzacţia ar urma să fie anunţată zilele acestea. Potrivit surselor cotidianului, Kellner negociază personal această tranzacţie. Şi site-urile de ştiri Capital.bg şi Aktualne.cz susţin că discuţiile pentru această tranzacţie sunt în stadiul final, un anunţ fiind aşteptat "în cel mult câteva zile".

Integral pe Adevărul