Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tamara Buciuceanu Botez va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Doamna Comediei româneşti va fi înmormântată la cimitirul Sfânta Vineri din Capitală la ora 13, iar slujba va fi oficiată înainte la Biserica Sfântu Gheorghe Nou. Între timp, pe la căpătâiul Tamarei Buciuceanu Botez au trecut numeroşi artişti, apropiaţi dar şi cei care au îndrăgit-o pentru a-şi lua rămas bun.

Contrar așteptărilor celor care au admirat-o atâția ani, Tamara Buciuceanu Botez nu va fi înmormântată alături colegii artiști, pe aleea plină de celebrități a Cimitirului Bellu, ci în cartierul Griviței, unde se află Cimitirul Sfânta Vineri, scrie libertatea.ro.

Motivul pentru care actrița a ales acest loc de veci are în spate o poveste mai veche de 55 de ani, perioadă în care l-a cunoscut pe medicul anestezist Alexandru Botez. Cei doi au fost căsătoriți timp de 33 de ani, iar iubirea lor a fost pe cât de mare, pe atât de discretă. Tocmai de aceea, la moartea medicului, în anul 1996, actrița i-a preluat și i-a folosit numele de familie, devenind Tamara Buciuceanu Botez.