Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cluburile FC Barcelona şi Real Madrid s-au declarat de acord să amâne El Clasico, meci programat la 26 octombrie, pe Camp Nou, din cauza manifestaţiilor militanţilor pro-independenţă catalani, informează marca.com.

Însă cele două grupări nu se înţeleg cu comisia de competiţii a Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF) în ceea ce priveşte data de disputare a partidei. Barca şi Real au propus ca derbiul campionatului spaniol să se joace la 18 decembrie, dar RFEF nu este de acord, pentru că nu vrea ca întâlnirea cea mai importantă din LaLiga să dispute miercurea. În plus, la acea dată este programată o etapă din Cupa Spaniei.

RFEF a propus 7 decembrie, o zi de sâmbătă, dar la acea dată este programată etapa a XVI-a din LaLiga şi presupune alte amânări de meciuri, cele pe care Real şi Barcelona trebuie să le joace cu Espanol, respectiv Mallorca. În plus, aceste două cluburi trebuie să fie de acord cu reprogramarea partidelor.

Totodată, ideea ca meciul să se joace la Madrid şi nu la Barcelona a fost respinsă în unanimitate.

Integral pe Hotnews