Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Vă amințiți ce v-am spus data trecută, aici, în emisiune? V-am spus că Ludovic Orban, persoana lui, este principala piedică în negocierile ce urmează. Toată lumea știe, în clipa de față, un nume din PNL care ar putea să rezolve problema asta până luni. Deci, până luni puteam avea guvern. Acesta se numește .................................... ... Ilie Bolojan (primarul orașului Oradea, n.r.).

Dacă în loc să fie numit dl. Ludovic Orban era numit dl. Ilie Bolojan, acum guvernul mergea la instalare. Erau de acord cu Ilie Bolojan mulți din cei care nu sunt de acord cu Ludovic Orban. Dar, așa cum v-am spus de-atunci, va fi numit Orban și o să vedem ce iese din chestia asta. Deci, principala piatră de poticnire - s-o spunem foarte clar - în momentul de față pentru formarea noului guvern este chiar Ludovic Orban. Asta este. Iată cum e mai important orgoliul decât interesul țării”, a declarat Cristian Tudor Popescu, invitat la „Jurnalul de seară”, la DIGI24.


Comentarii

găozar bolşevic imbecil depistat 10:33

20 octombrie 2019 19:11

interesul national Ce usor vorbiti de interesul national, toti cei care strigati in gura mare jos Dancila!, jos Dancila!. Pentru voi interes national este doar atunci cand este asa cum vreti voi, ceilalti nu conteaza. Ce zici CTP-ule?

20 octombrie 2019 10:33

Kuminecaturile Gemene, alias Ecce Kurrupt, alias Paulus Gaoz Rupt O vreau violent in arianus!

19 octombrie 2019 9:15

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD Aș suge-o pulă sovietică. Acum!

18 octombrie 2019 20:33

Mircea Orgoliul e moartea oricarei fapte marete! Iohannis si clica lui merg pe aceeasi placa a PDL si PSD- Orban e si sef de partid si prim-ministru.... Deci nu au schimbat nimic! Niste tampiti sadea in bloc!

18 octombrie 2019 15:48

CRICU CTP are o criză nouă și vorbește prostii fără să țină seama de realitățile politice ale țării…

18 octombrie 2019 13:55

Cetatean roman Sa fim seriosi! Pai "interesul tarii "ar sta numai in renuntarea lui Orban la postul de prim ministru ?Pai celelalte partide geto-dace in frunte cu UDMR de ce nu renunta la orgolii tot pt." interesul tarii " ? Se pare ca interesul tarii pt. aceste partide a fost numai eliminarea PSD de la guvernare si apoi...batalia pentru os si aruncarea tzarii in haos.Ar merita toti acesti politicieni sa infunde puscaria .Nu te poti juca la zaruri cu soarta unui popor !!

18 octombrie 2019 12:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.