Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Caz cutremurător în Ploieşti! Un bărbat este acuzat că a abuzat sexual toate cele trei fete minore ale concubinei sale. Individul a fost reţinut pentru 24 ore pentru mai multe infracţiuni de viol, agresiune sexuală şi pentru rele tratamente aplicate minorului.

Încă un monstru pedofil a fost dat în vileag. Un bărbat, de 37 de ani, din Ploieşti a fost reţinut pentru 24 ore pentru mai multe infracţiunile de viol, agresiune sexuală și pentru rele tratamente aplicate minorului. Victimele sunt cele trei fiice cu vârste cuprinse între 9 şi 13 ani ale concubinei sale Poliţiştii i-au percheziţionat domiciliul şi au stabilit că individul a violat-o pe una dintre ele iar pe celalate două le-a agresat sexual.

În urma acestor percheziții, o persoană a fost adusă la sediul poliției pentru audieri și ulterior a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentată instanței de judecată, cu propuneri legale.

La percheziții au participat și lucrători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Prahova.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.