Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mircea Geoană şi-a preluat joi funcţia de secretar general adjunct al NATO, înlocuind-o pe americanca Rose Gottemoeller.

Secretarul general Jens Stoltenberg şi ambasadorii din Consiliul Atlanticului de Nord şi-au luat la revedere miercuri de la secretarul general adjunct Rose Gottemoeller, care s-a aflat în această funcţie din octombrie 2016, informează organizaţia într-un comunicat postat miercuri pe site-ul său.

Gottemoeller a fost prima femeie în cei 70 de ani din istoria NATO care a ocupat funcţia de secretar general adjunct, precizează Alianţa Nord-Atlantică. Anterior ea a îndeplinit timp de aproape cinci ani funcţia de subsecretar de stat american pentru controlul armelor şi securitatea internaţională.

Jens Stoltenberg a postat joi pe Twitter un mesaj de bun venit adresat noului său adjunct, Mircea Geoană.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

@ 18 octombrie 2019 9:36 Băi Pulăre, băi Paulus, tu ce vrei să demonstrezi aci? Pe vremea când Mircea Geoană a candidat la funcția de președinte al României, a fost sprijinit de către PNL și de către Crin Antonescu, dar tu cum ai mintea scurtă și puțină, ce pretenții putem avea de la tine, care pe vremurile ălea erai portocăcatliu și adept al lui Băsescu, îl cunilincționai pe Băsescu cu o poftă hămesită, tu crezi că noi ăștia așa-zișii ignoranți am uitat chestiile alea? Atunci electoratul a demonstrat foarte clar că nu mai vrea PSD la funcția supremă în stat, și l-a votat pe căcatul de Băsescu, căcat pe care tu-l ridicai în slăvi atunci. Mircea Geoană ar fi fost un președinte mult mai bun pentru România decât Băsescu, în ciuda faptului că era reprezentantul bolșevicilor, e un tip școlit, diplomat de carieră, vorbește o engleză impecabilă, e un om inteligent, spre deosebire de spurcăciunea națiunii Băsescu, care ne-a făcut țara de râs oriunde în lume unde și-a purtat muianul lui ăla patibular și strâmb. Iar Mircea Geoană dacă l-ar fi votat pulimea lui Adrian Năstase, ar fi ridicat PSD din căcatul în care s-a scufundat și se mai scufundă vertiginos. Nu meriți decât muie. Muie deci!

19 octombrie 2019 4:58

Muis detectat 9:36

18 octombrie 2019 18:11

Foștii detractori ai lui Geoană au dezlănțuit acum linsul în cur! Bravos! Nu-și mai amintesc că dreptacii prostocalii deveniți gălbejiți îl considerau prostul nației și omul rușilor. Mai era și tăticuțul de pe la Mânăstirea Secu, și madama Birchall-Lewiinsky, cea cu mare trecere la judeo-americani și uite-așa îți pune Moshe mâna în cap. Pentru Românica este, touși, o chestie bună, Mircea Geoană fiind un bun român. Bravo Mircică!

18 octombrie 2019 9:36

Mihai Fifor, găozar stalinist Geoană era prea spălat pt PSD.

18 octombrie 2019 7:01

Olle, ole, olee, MÂNCA-I-AI PĂDUCHII !!! Păduchi moscoviți, după cum vă jurați voi că ar fi !!!

18 octombrie 2019 5:44

Ollé, olé, oléee, PĂDUCHIOASA NU MAI E!!! Om dat afară din PSD...

18 octombrie 2019 0:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.