Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mădălina Mezei spune că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a cerut să reţină aeronavele Tarom la sol în ziua moţiunii, acesta fiind motivul real al demiterii sale de la conducerea companiei. Fostul CEO al Tarom a declarat că îi va face plângere penală. Cuc răspunde, pe Facebook: sunt minciuni aruncate pe piață.

Mezei a confirmat că, joia trecută, când o parte dintre parlamenteri trebuiau să vină din ţară pentru a participa la vot, ministrul demis al Transporturilor i-a cerut să reţină aeronavele la sol pentru a împiedica votul.

„Asta este intuiţia mea, da, este adevărat. Informaţiile care circulă sunt adevărate. Domnul Cuc s-a răzbunat pe mine şi m-a demis în cel mai josnic mod. Sunt nişte aspecte care circulă, domnul Orban le-a declarat, le-a aflat nu ştiu din ce sursă. Eu pot doar să confirm. Am să fac plângere penală împotriva domnului ministru Cuc. Consiliul de Administrație este o unealtă, au invocat nişte motive care nu stau în picioare şi le-am demonstrat prin toate documentele din partea partenerilor cu care am intrat în discuţii”, a spus Mădălina Mezei.

Integral pe CotidianulComentarii

Victoria Au început să apară adevărurile de Sabotare a Economiei Naționale din interesul Clanului Mafiot Interlop Politic PSD-ist....Astăzi despre Sabotarea Taromului (cu demiterea CEO de la Tarom, D-na Mădălina Mezei)....Ieri despre Sabotarea Contractului autostrăzii Brașov - Ploiești (cu demiterea purtătorului de cuvînt de la CNAIR)...Alaltăieri despre forțarea Contractului CFR de remodernizare a căii ferate Brașov-Sighișoara aflat în Litigiu Judiciar (cu înlocuirea fostului Director de la CFR Călători)....Și toate astea în văzul Romăniei iar autoritățilre de cercetare judiciare stau și se uită !!!....Procuratura Generală parcă nici n-ar fi....Nu fiți proști cei ce ați avut de suferit după deciziile Grăsuțului Cuc să nu faceți Plîngere Penală....Că prea sau învățat să facă PSD-iștii ce ”vrea mușchii lor” în Romănia....La căcat cu PSD-ismul în țara asta că ia făcut destul rău !!!....

18 octombrie 2019 5:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.