Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Kelemen Hunor a afirmat, după negocierile purtate cu premierul desemnat Ludovic Orban, că nu i-a promis acestuia sprijin pentru formarea noului guvern, deoarece relația dintre UDMR și PNL este la un nivel scăzut. Liderul UDMR a adăugat că discuțiile vor continua.

„Noi credem că trebuie să continuăm aceste discuții, vom prezenta grupurilor noastre, săptămâna viitoare, la începutul săptămânii tot ce am discutat azi, nu am primit sprijin, am spus că vom discuta cu grupurile noastre, fiindcă nivelul de încredere între UDMR și PNL este la un niel scăzut, din cauza celor întâmplate în anii care au trecut, și de aceea, este nevoie de discuții foarte sincere și de foarte multe discuții mai aprofundate, ca să vedem ce dorește să facă guvernul, dacă are nevoie de sprijinul nostru. Dacă nu are nevoie de sprijinul nostru, sigur, nu e nevoie nici de discuții mult aplicate.”, a spus Kelemen Hunor, după discuțiile avute cu Ludovic Orban.

Kelemen Hunor a afirmat că cea mai bună soluție în contextul unei înțelegeri parlamentare, referitoare la susținerea guvernului PNL, ar fi un acord scris.

Integral pe Cotidianul