Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, susţine că nu a promis sprijin guvernului, invocând că „nivelul de încredere între Uniunea Democrată Maghiară din România şi Partidul Naţional Liberal este la un nivel scăzut din cauza celor întâmplate în anii care au trecut”.

Liderul maghiar spune că are o serie de propuneri şi că va discuta cu grupurile parlamentare ale partidului săptămâna viitoare.

„Noi credem că trebuie să continuăm aceste discuţii, vom prezenta grupurilor noastre săptămâna viitoare tot ce am discutat azi. Nu am promis sprijin, am spus că vom discuta cu grupurile noastre, fiindcă nivelul de încredere între Uniunea Democrată Maghiară din România şi Partidul Naţional Liberal este la un nivel scăzut din cauza celor întâmplate în anii care au trecut şi de aceea e nevoie de discuţii foarte sincere şi de foarte multe ori de discuţii mai aprofundate ca să vedem ce doreşte să facă Guvenrul, dacă are nevoie de sprijinul nostru. Dacă nu are nevoie de sprijinul nostru, sigur, nu e nevoie nici de discuţii mult aplicate” a spis liderul maghiar. Acesta a precizat că un acord scris ar fi „soluţia optimă”.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.