Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a cerut tuturor membrilor PSD să se angreneze în campania electorală pentru președinție. Acesta le-a transmis că nemulțumirea oamenilor față de măsurile antipopulare pe care le vor lua cei din PNL vor fi în avantajul candidatului PSD.

Liviu Dragnea încearcă să coordoneze Partidul Social Democrat chiar și după gratii. Acesta a sunat mobilizarea întregii mașinării PSD pentru implicarea în campania electorală, obiectivul principal fiind câștigarea alegerilor prezidențiale.

”Dragnea a spus că, în situația de acum, trebuie să ne angrenăm toți în campania electorală și că trebuie să ne mobilizăm cu toții nu ca să intrăm în turul 2, ci ca să câștigăm prezidențialele. Pe valul acesta de nemulțumiri și acum, cu ceea ce declară noua coaliție din opoziție aflată la semiguvernare, cu siguranță vom avea șanse mai mari. Mesajul este de unitate și de luptă în această campanie om cu om.

Vorbesc de două ori pe săptămână cu Liviu Dragnea, atunci când poate să mă sune. S-au mobilizat toți parlamentarii PSD, dar nu știam că în ultima secundă o să avem trădători suplimentari de la noi. La așa ceva nu ne-am așteptat, nu luasem în calcul, iar dacă nu aveam această trădare din interior moțiunea nu trecea. Milioane de români și-au pus speranța în ceea ce facem noi. Nici nu a pus bine mâna pe guvern Orban și deja a anunțat public că va comasa ministere și că vor dispărea zeci de mii de funcționari publici.

Pregătesc tot felul de măsuri radicale, iar noi suntem convinși că vor îngheța pensiile și salariile și vor majora impozitele pe care noi le-am scăzut. Este obligația lor să strângă oameni pentru aprobarea Guvernului. PSD a intrat în opoziție în momentul în care moțiunea a fost votată. Noi nu vom participa, iar ei trebuie să strângă cvorumul și numărul de semnături. Iar acum se ceartă deja între ei ca disperații și vedem pe ce mâini va intra guvernarea și țara”, ne-a declarat Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD.

Integral pe NaţionalComentarii

Geo Mie mi-e dor de Dragnea Rahoveanu !!!....Cum mai mușca el Patriotic din roșia romănească mai rar așa talent !!!....Și ce-mi plăcea mie de el cînd la Antena 3 ne scria și făcea grafice pe planșe cu carioca cît are Romănia de cîștigat din exploatarea de Gaze Offshore !....Că așa de mult va avea Romănia de cîștigat că EXXON-ul +OMV-ul și-au luat ”jucăriile și dolarii” și au plecat,,,,gazele rămînînd in punga lor în străfundurile Marii Negre....Trebuie să ai mare talent și patriotism să-l faci pe fi-tu unul din cei mai mari Latifundiari de terenuri arabile din Romănia și pe noră-sa șoferiță de Lamborghini !.....Acum săracul este torționat la Instituția de Reeducare din Rahova spălînd mașinile de noroi....Acele mînuțe deprinse cu Lingurița de Caviar, cu Ceasuri Elvețiene, cu codusul de ultime modele de BMW, cu mînghîiatul de buci și țîțe necelulate de blondină cu 30 de ani mai tînără....Dragnea Rahoveanu....Mare Patriot !....Mare Cartacter !....A furat ce-a vrut pula lui din Județul Teleorman unde a fost ”Căpitan de Plai ” !...și cum mai făcea el Contractele între Baronii PSD-iști și Clanul Tel Drum-ist printre cadavrele de mistreți vînați...Mare Om !...Mare Caracter !....Mare Patriot !....Dragnea Rahoveanu....Dar cel mai mult îmi plăcea cînd îi dădea lecții de pescuit știuci lui Grindeanu pe lacul piscicol de lîngă Insula Belina, proprietate privată ....subtilizată din patrimoniul Statului Romăn cu mînuțele Rovanei Plumb, rejectata Comisară Europeană și a inculpatei Shhaideh...Dragnea, Mare Patriot din Clanul Patrioților Mafioți PSD-iști !...

17 octombrie 2019 18:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.