Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a cerut tuturor membrilor PSD să se angreneze în campania electorală pentru președinție. Acesta le-a transmis că nemulțumirea oamenilor față de măsurile antipopulare pe care le vor lua cei din PNL vor fi în avantajul candidatului PSD.

Liviu Dragnea încearcă să coordoneze Partidul Social Democrat chiar și după gratii. Acesta a sunat mobilizarea întregii mașinării PSD pentru implicarea în campania electorală, obiectivul principal fiind câștigarea alegerilor prezidențiale.

”Dragnea a spus că, în situația de acum, trebuie să ne angrenăm toți în campania electorală și că trebuie să ne mobilizăm cu toții nu ca să intrăm în turul 2, ci ca să câștigăm prezidențialele. Pe valul acesta de nemulțumiri și acum, cu ceea ce declară noua coaliție din opoziție aflată la semiguvernare, cu siguranță vom avea șanse mai mari. Mesajul este de unitate și de luptă în această campanie om cu om.

Vorbesc de două ori pe săptămână cu Liviu Dragnea, atunci când poate să mă sune. S-au mobilizat toți parlamentarii PSD, dar nu știam că în ultima secundă o să avem trădători suplimentari de la noi. La așa ceva nu ne-am așteptat, nu luasem în calcul, iar dacă nu aveam această trădare din interior moțiunea nu trecea. Milioane de români și-au pus speranța în ceea ce facem noi. Nici nu a pus bine mâna pe guvern Orban și deja a anunțat public că va comasa ministere și că vor dispărea zeci de mii de funcționari publici.

Pregătesc tot felul de măsuri radicale, iar noi suntem convinși că vor îngheța pensiile și salariile și vor majora impozitele pe care noi le-am scăzut. Este obligația lor să strângă oameni pentru aprobarea Guvernului. PSD a intrat în opoziție în momentul în care moțiunea a fost votată. Noi nu vom participa, iar ei trebuie să strângă cvorumul și numărul de semnături. Iar acum se ceartă deja între ei ca disperații și vedem pe ce mâini va intra guvernarea și țara”, ne-a declarat Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD.

Integral pe Naţional