Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Internaţionalul german Toni Kroos, jucătorul echipei spaniole Real Madrid, este vizat de formaţia engleză Manchester United, care doreşte să-şi întărească linia mediană cu un fotbalist de calitate.

Oficialii lui United sunt dispuşi să plătească 67 milioane euro în schimbul lui Kroos, care rămâne unul dintre cei mai buni pasatori din fotbalul mondial, chiar dacă vine după un sezon mai slab, atât la nivel de club, cât şi la echipa naţională.

Antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a anunţat că doreşte să facă una sau două achiziţii în perioada de mercato din această iarnă, pentru întărirea lotului, însă echipa sa nu este dispusă să plătească sume exagerate pentru transferuri. "Vrem să aducem unul sau doi jucători. Dacă cei pe care îi avem în vizor vor fi disponibili în ianuarie, atunci am putea face ceva în acest sens", a declarat Solskjaer pentru Sky Sports.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.