Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Proaspăt desemnat în funcţia de prim-ministru, preşedintele PNL, dl. Ludovic Orban, profită de fiecare apariţie în spaţiul public spre a-şi afirma credinţa nu doar că va reuşi să formeze un nou guvern, ci şi ca acesta va primi mai ca sigur învestitura Parlamentului.

Aceasta în pofida faptului că de pe lista posibililor viitori miniştri au dispărut unul câte unul toate numele grele ale partidului aşa că, gata, nici urmă de Raluca Turcan, Rareş Bogdan, Robert Sighiartău, Alina Gorghiu, Florian Cîţu care par a fi brusc loviţi de modestie şi că devine tot mai consistent zvonul potrivit căruia PNL ia în calcul un aşa-numit plan B.

Adică, în cazul în care primul guvern Orban pică la votul de învestitură, tot Ludovic Orban să reprezinte cea de-a doua propunere de premier. Ţinând cont de faptul că nimeni în afara USR-PLUS nu mai dă semne reale că şi-ar dori cu adevărat alegeri anticipate (cu atât mai puţin PSD, agresiv, ţâfnos, cu o preşedintă pe nume Viorica Dăncilă ce devine pe zice ce trece tot mai apăsat un fel de Gheorghe Gheorghiu-Dej în fustă) lucrurile ar trebui să curgă fără probleme.

Integral pe AdevărulComentarii

@Mircea Morariu Wow, muică, ce gaură în covrig mai făcui și cu „comentariul” ista! Analiză de pică frunza, muică!

18 octombrie 2019 5:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.