Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD nu va merge la votul pentru învestirea Guvernului, pentru că nu doreşte să gireze un cabinet care nu semnează Pactul pentru bunăstarea românilor şi nu va duce mai departe proiectele pentru România, a declarat joi premierul demis Viorica Dăncilă, lider al PSD.

Aflată într-o vizită în judeţul Constanţa, Viorica Dăncilă a arătat că fiecare politician ar trebui să se afle în mijlocul oamenilor, să afle care sunt problemele acestora.

"Aş vrea să văd că fiecare politician ascultă vocea dumneavoastră, că vede ce probleme aveţi, că vede care este drumul pe care dumneavoastră vreţi să mergeţi. Dumneavoastră aveţi nevoie de atenţie şi sprijin în fiecare zi, nu din cinci în cinci ani, când vin alegerile. Trebuie să discutăm cu femeile, cu copiii, cu pensionarii, cu bugetarii, cu cei din mediul privat, dar prea puţin fac acest lucru. Este mai uşor să dezbini şi să conduci o ţară, este mai uşor să jigneşti decât să vii cu cuvinte frumoase, este mai uşor să critici decât să construieşti. Aceste lucruri trebuie să înceteze în România. În acest un an şi opt luni în care am muncit la Palatul Victoria am ajutat comunităţile locale atât cât am putut. Noi am construit, alţii s-au chinuit să dărâme. Nu au reuşit în totalitate. Nu am spus că a fost un guvern perfect, dar a fost un guvern eficient", a adăugat liderul PSD.

Integral pe Jurnalul Național