Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat într-un interviu acordat Ziare.com că nu își dorește să intre la guvernare și ar vrea să rămână în Opoziție până în 2024 și că nu îl interesează la negocierile cu PNL funcția de președinte al Camerei Deputaților. „După ce ai luat 6 milioane de „Puie Monta” e cazul să fii smerit o perioadă destul de lungă”, a fost explicația lui Ponta.

Liderul Pro România susține că va discuta cu Ludovic Orban câteva condiții pe care le are pentru a susține cabinetul, însă consideră că negocierile de după moțiune au început prost și că Orban are șanse mici să treacă Guvernul prin Parlament.

„Trebuia să înceapă altfel: toate partidele din Parlament să vină să spună dacă vor sau nu să își asume ideea de guvernare, după care fiecare dintre cei care vor la guvernare să dea trei oameni care se pricep cu adevarat la ceva, nu prieteni cu Ionel și Georgel. Mie îmi pare că s-a început prost și se va termina prost. Dar da, aș fi dispus sa le spun ce e de facut.”

Integral pe Digi24Comentarii

Puie Monta? Păi nu e bine, Muie Ponta se potrivește. Ce mai vrea acest fekalom cu moț, care ca și premier și cu guvernoiul lui PSD de atunci a ruinat România de 30 de miliarde euro înglodând țara-n alte datorii externe în numai 3 ani de guvernare căcăcioasă? Mda! Victor Viorel Ponta, felcer în drept se vrea și se visează iarăși lider la PSD, după ce a fugit ca un câine de pripas cu coada-ntre genunchi de la șefia partidului de bolșevici împuțiți și a demisionat și din funcția de premier. Mare sfătos e acest Nimic cu N mare, el vrea să le spună ăstora ce e de făcut, el care a făcut cele 30 de miliarde euro datorie României în numai 3 ani de zile. Păi, îl fut numai în gură pe acest Ponta! Muie Ponta!

18 octombrie 2019 3:53

Ecce Kurrupt După câteva invitații ecce cazul să iei loc pe un scăunel la Masa Tăcerii alături de Klaussfinkter Wurst Johannis și să înbuci o bucată destul de lungă?! Chiar așa?! E păcat că nu vrei să înbuci și tu ceva de la Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Paviania Blondis Dăncilă, pentru că ea îți dădea să înbuci 6 ministere, iar tu n-ai înbucat nimic, ecce fraierule, sau nu ecce? Cu respect pizdacul căcănar și poponarul de serviciu al PSD, Friedrich Preputzius Skrotus Hemoroidus Fekalius Pavianus Blondus von Paulus, adică pe scurt Paulus.

18 octombrie 2019 3:44

Ecce Kurrupt După câteva invitații ecce cazul să iei loc pe un scăunel la Masa Tăcerii alături de Klaussfinkter Wurst Johannis și să înbuci o bucată destul de lungă?! Chiar așa?!

17 octombrie 2019 12:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.