Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis joacă tare. După ce l-a desemnat pe Ludovic Orban să-și formeze un nou Guvern cu care să treacă prin Parlament, șeful statului îi dă o nouă lovitură Vioricăi Dăncilă. Iohannis joacă aceeași carte care l-a ajutat să ajungă președinte în 2014.

Șeful statului nici nu se gândește să nu câștige un nou mandate prezidențial și intră în forță în campania electorală, constată CAPITAL. Cel mai urmărit politician european pe Facebook în 2014, Iohannis anunţă pe pagina sa de socializare lansarea programului prezidenţial „România normală”. „După trei ani marcați de criza statului de drept în care PSD a aruncat România, după o guvernare care a eșuat în toate domeniile esențiale – economic, social, politic și instituțional – este timpul să aducem împreună normalitatea în România“.

Viorica Dăncilă a declarat, miercuri seara, citată de ROMÂNIA LIBERĂ, că ar fi vrut să îl suspende pe Klaus Iohannis din funcția de președinte al României, dar a fost împiedicată de lege. Dăncilă a precizat că a avut această intenție, după ce a ajuns la conducerea PSD. „Eu, când am fost președintele partidului, nu am mai putut să îl suspend, pentru că merita. El trebuia să își dea demisia, a băgat țara în haos și a plecat din țară. E un președinte care nu respectă Constituția României, nu respectă deciziile CCR.”, a declarat Viorica Dăncilă.

PSD a pierdut orice speranță pentru prezidențiale, susține CURENTUL. Semnalul a fost tras de liderul PSD Franța, Viorel Otet, care arată că liderii PSD din România nu sunt deloc interesați de voturile din diaspora. Otet susține că aceștia nu trimit niciun material de campanie, nu se organizează și se arată total dezinteresați de voturile din diaspora. „Mai sunt 24 de zile pana la alegeri, noi când ne organizam?“, scrie liderul PSD Frarnța.

Candidaţii pentru alegerile prezidenţiale duc o luptă strânsă pentru a ajunge în turul II. Statistic, Viorica Dăncilă are cele mai mari şanse pentru a ajunge în marea finală alături de Klaus Iohannis, susține ANTENA3. Între timp, Dan Barna susţine alegerile anticipate spunând că acest lucru ar fi o soluţie pentru criza politică. Campania pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale a început la 12 octombrie şi se încheie la 9 noiembrie, ora 7.00. În cursa prezidenţială s-au înscris 14 candidaţi.

În altă ordine de idei, Laura Codruța Koveși a primit ultima confirmare pentru șefia Parchetului European, anunță ADEVĂRUL. Parlamentul European tocmai a confirmat-o oficial pe Laura-Codruţa Kovesi în funcţia de procuror-şef european, anunţă europarlamentarul Sigfried Mureşan. El afirmă că ”a fost ultima ştampilă de care doamna Kovesi a avut nevoie".

Parlamentul European tocmai a confirmat-o oficial pe Laura-Codruţa Kovesi în funcţia de procuror-şef european. Decizia a fost luată în Conferinţa preşedinţilor grupurilor politice din Parlament. A fost ultima ştampilă de care doamna Kovesi a avut nevoie şi a obţinut-o”, scrie Siegfried Mureşan. El spune că începând de astăzi, noul procuror-şef european se poate apuca de treabă, având un an la dispoziţie să pună la punct noul Parchet European care trebuie să fie funcţional până la finalul anului viitor.

Comisarul european din partea României va fi numit prin procedură de urgență, anunță EVENIMENTUL ZILEI. Parlamentul European este dispus să permită instalarea noii echipe a Comisiei Europene pe 1 decembrie. Totodată, Legislativul european cere urgentarea procedurilor de numire a comisarilor din partea României, Ungariei şi Franţei, afirmă Jaume Duch Guillot, purtătorul de cuvânt al instituției comunitare în cauză.


Comentarii

Da, Ghiolbanul a făcut marele anunț. De fapt, o GIGANTICĂ GAFĂ! A criticat vehement, la Bruxelles, „președinția franceză” a UE, confundând FRANȚA cu FINLANDA!!! Să îndrăznească cineva s-o mai facă pe maam Veorica proastă!

18 octombrie 2019 5:31

Ecce Kurrupt Klaussfinkter Wurst Johannis ecce tare. S-a ridicat de pe scăunelul de la Masa Tăcerii și a intrat în forță pe Fesebuci... Programul "România Anală" cred că a paralizat-o nu numai pe Veorika...Dar findcă vorbim de Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Paviania Blondis Dăncilă, trebuie să spunem că ea e ”Anală” din toate punctele de vedere, mai ales că Șerban Nicolae care e expertul în sex anal al PSD a futut-o-n cur de i-a colorat arianusul în kulorile kurkubeului, minune mare, nici nu se putea o minune mai mare. Cu respect pizdacul căcănar și poponarul de serviciu al PSD, Friedrich Preputzius Skrotus Hemoroidus Fekalius Pavianus Blondus von Paulus, adică pe scurt Paulus.

18 octombrie 2019 2:42

FIFOR 1 klause, păstrează cu sințenie această această poză cu râși, fiindcă va constitui moaștele unui prezent, pune-o în ramă de aur și mai crede cu naivitate că este un început. Nu e și nu va fi vreodată!

17 octombrie 2019 11:56

Kuminecăturile Gemene Pizdacii au recunoscut: "Ecce timpul să trecem cu toții la felul doi". Ecce Normal. Înbuci felul întâi, șezi blând să înbuci și felul doi.

17 octombrie 2019 11:13

Ecce Kurrupt Klaussfinkter Wurst Johannis ecce tare. S-a ridicat de pe scăunelul de la Masa Tăcerii și a intrat în forță pe Fesebuci... Programul "România Anală" cred că a paralizat-o nu numai pe Veorika...

17 octombrie 2019 11:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.