Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vinerea trecută, puţin după ora prânzului, atunci când a ieşit în faţa presei spre a face o seamă de consideraţii referitoare la prima rundă de consultări cu reprezentanţii partidelor politice, preşedintele Klaus Iohannis nu a ratat ocazia de a evidenţia faptul că PSD nu a învăţat nimic din felul în care a pierdut puterea.

Dl. Iohannis se referea, desigur, în primul rând la faptul că mai- marii aşa-zişilor social democraţi români au refuzat să se prezinte la respectivele discuţii. Pare-se că a fost vorba despre o decizie luată pe cont propriu de preşedintele partidului, d-na Viorica Vasilica Dăncilă, la doar câteva ore după ce tot ea anunţase că PSD va da curs invitaţiei prezidenţiale.

Nu exclud nici faptul că preşedintele deţinea deja un prim set de informaţii despre întâlnirea deloc de taină a radicalilor partidului care, simţind miros de sânge, pregăteau planuri menite să ducă la înlăturarea de la conducere a d-nei Dăncilă, dar şi a domnilor Mihai Fifor şi Eugen Orlando Teodorovici. Socotiţi de rebeli principalii vinovaţi pentru pierderea puterii. De vină pentru aceasta fiind, de asemenea, preşedintele Iohannis (doamna Dăncilă însăşi îl acuzase pe preşedinte că ar fi creat un haos), trădătorii, Opoziţia, Parlamentul.

Integral pe Adevărul