Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Stim deja sapte din cele opt jucatoare care se vor califica la Turneul Campioanelor din 2019, ultima mare competitie programata in sezonul 2019 din tenisul mondial feminin.

Romanca Simona Halep, aflata la a 6-a participare consecutiva, si canadianca cu origini romane Bianca Andreescu se numara printre participante, astfel ca evenimentul se anunta a fi unul extrem de interesant pentru fanii sportului alb din Romania.

Bookmakerii agentiilor de pariuri online nu au pregatit deocamdata cotele pentru Turneul Campioanelor 2019, insa cu siguranta amatorii de ponturi bune vor avea la dispozitie o oferta generoasa de pariere la WTA Finals Shenzen 2019, daca stam sa ne gandim fie si doar la faptul ca, la ultimul turneu de Grand Slam din 2019, US Open, Bianca Andreescu a fost creditata cu cota 18.00 iar Simona Halep cu 8.00.

Integral pe Curentul