Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mama și bunicul Luizei consideră în continuare că fetele sunt in viață. Aceștia au mărturisit că procuroru Vasilescu a spus că nu a înaintat cu acest caz pentru că se lovește de un zid. Zidul ar fi chiar rețelele de traficanți. Anunțul a fost făcut chiar după ce colegele adolescente au fost audiate de anchetatori.

”După șase luni, vă dați seama. Dânșii vor acum să ajungă ceva. În trei luni nu au făcut nimic. Domnul Vasilescu a zis că îl oprește un zid. El a zis că nu există nicio pistă și îl oprește un zid.”, a declarat mama Luizei.

”Azi am văzut aceste fete minunate. Prietenele Luizei. Și Luiza trăia aceleași sentimente ca fetele astea. Vreau ca toată lumea să afle adevărul. Fetele nu sunt moarte, fetele sunt traficate și trăiesc. Acești procuroi de la Craiova nu și-au făcut datoria. Zidul se numește rețele de traficați, e simplu”, a spus bunicul Luizei.