Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tamara Buciuceanu Botez, una dintre stelele scenei româneşti, a murit marţi, la vârsta de 90 de ani. Un mare regret al actriţei a fost că nu a avut copii. La cine va ajunge însă averea ei?

Deşi a fost căsătorită cu medicul anestezist Alexandru Botez, cuplul nu a avut copii. Bărbatul a murit în urmă cu 23 de ani, scrie ziaruldeiasi.ro.

Actriţa ar fi lăsat averea lui „Ionică”, din filmul „Liceenii”, pe numele său real Mihai Constantin, care este, totodată, nepotul Tamarei Buciuceanu.

Tamara Buciuceanu Botez a murit, marţi, la Spitalul Elias din Capitală. Actriţa a fost internată pe fondul unor probleme cardiace la începutul lunii octombrie, iar în ultimele zile, starea sa de sănătate se agravase.

Actriţa Tamara Buciuceanu Botez, în vârstă de 90 de ani, a fost internată, la începutul lunii octombrie, la Spitalul Elias din Bucureşti, internarea survenind pe fondul unei boli cardiace mai vechi, care s-au acutizat.

În anul 2011, în semn de preţuire a impresionantei activităţi artistice, Tamara Buciuceanu-Botez a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor, proiect iniţiat de Teatrul Metropolis, în colaborare cu Primăria Municipiului Bucureşti.

Integral pe Gândul