Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noul Cod Rutier 2019 a intrat în vigoare pe 12 octombrie, iar polițiștii au ieșit deja pe străzi, la vânătoare. Restricțiile sunt dure și vizează atât șoferii, cât și bicicliștii și utilizatorii de trotinetă.

Cea de temut, este reprezentată de folosirea telefonului. Numai în Capitală, în primele ore de la intrarea în vigoare a noilor reglementări a plouat cu amenzi. Peste 60 de sancțiuni în valoare totală de 54.000 de lei au fost aplicate ăpentru folosirea telefonului mobil la volan.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

UNFORGIVEN Oare legea explicitează ceva despre folosirea speakerului telefonului fixat pe bord sau racordat BT la alte dispozitive, cum ar fi radio, casca sau smart watch ? PS: Vom testa reacția cu dreptul de contestare (dacă mai e valabil) în justitie a PV de amendare si a modului de constatare și probare a contravenției!

16 octombrie 2019 10:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.