Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România şi Norvegia se vor înfrunta, diseară (ora 21.45, Pro TV), pe „Arena Naţională“ într-o partidă crucială de calificare pentru Euro 2020.

România va fi susţinută, potrivit ultimelor estimări, de vreo 30.000 de copii, în condiţiile în care, având terenul suspendat, n-a putut permite accesul adulţilor în tribune decât în calitate de însoţitor pentru grupuri de maximum zece copii.

Norvegienii ştiau că vor evolua în faţa unor tribune goale şi au aflat despre această portiţă de regulament doar după ce au ajuns la Bucureşti. Extrem de nemulţumiţi că n-au fost informaţi mai devreme că la meci vor asista, totuşi, cei mici, nordicii au trecut acum la ameninţări! Potrivit prosport.ro, care citează presa norvegiană, oficialii acestei naţionale au anunţat că, în cazul în care vor exista scandări xenofobe şi rasiste diseară, ei iau în calcul inclusiv ieşirea de pe teren!

Integral pe Adevărul