Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ludovic Orban a făcut primele declaraţii după ce Klaus Iohannis l-a desemnat premier.

"Vă mulţumesc pentru încrederea acordată de a forma un guvern într-o perioadă dificilă pentru România. Sunt pregătit să-mi asum o asemenea responsabilitate. Voi depune toată experienţa, energia de care dispun în slujba servirii interesului public.

În acest moment, românii se uită cu speranţă, cu încredere şi au aşteptări mari din partea noastră. Vom da românilor ceea ce aşteaptă de la noi şi de la un guvern normal- cinste, competenţă, integritate, soluţii pentru marile probleme cu care se confruntă România astăzi.

Principalele priorităţi sunt refacerea echilibrelor macroeconomice şi corectarea măsurilor economice care au lovit mediul de afaceri; restructurarea aparatului guvernamental; readucerea profesionalismului; digitalizarea administraţiei".


Comentarii

noi ..esti pregatit, mai Sica Mandolina, adica, ti-ai schimbat izmenele umede, cu bikini cu atza-n koor ! Vai de capul Tarii, cu un neputincios psihic, ca acest Orban L.

16 octombrie 2019 8:31

Ceasca Viorica se cam pisha pe romanii prosti !

15 octombrie 2019 19:44

Gandi la un popor de idioti ce mai conteaza ? Romanul este cel mai prost ! Vedeti accidentele rutiere, vedeti plajele, vedeti muntii, vedeti locurile de munca libere, vedeti demonstratiile scarboase, vedeti parintii parasiti, vedeti violurile, vedeti talhariile, vedeti mahalaua de la marginea oraselor, vedeti profesorii nesimtiti si aroganti, vedeti ziariste tampite si analfabete, vedeti formatori de opinie vanduti, vedeti femei nemaritate pana la 40 ani, vedeti mirese proaste bota, vedeti tineri fara viitor, vedeti prosti pe trotinete, vedeti romani ,,destepti" in ale politicii , vedeti presedinte iresponsabil, vedeti politicieni infractori, vedeti..... vedeti..... vedeti.... ,,Romanul este cel mai prost "

15 octombrie 2019 19:43

Maria Dacă Guvernul „Orban” cade la primul tur de votare sigur la al 2-lea tur vor vota cu ochii închiși majorittatea parlamentarilor....Că n-or fi proști să dea cu piciorul la Nesimțitul Salariu, la mașina de serviciu și biroul parlamentar din teritoriu, la atîta bănet și căcălău de privilegii, la viitoarele Pensii Speciale, la Bilete la ”First Class” în deoplasările în străinătate că este nevoie sau în...vacanțe pe banii statului....Și mulți dintre ei au în spate Nepotismul ....Neveste, fii și fice, nepoți și amantele în poziții bine plătite ca Bugetari în Instituțiile Statului...Totul pentru un an de zile ?!?....Așa că Orban tot va fi viitorul Prim-ministru...Ce este rău că dacă se întîrzie mult Madam Dăncilă va vinde și candelabrele de porțelan din Parlamentul Victoriei să se distribuie și ultimile fonduri Baronilor PSD -iști din teritoriu !!!.

15 octombrie 2019 19:39

Marin Bina ca am scapat de Vioricile, Olgutele , Niculicii, Ciordachii, si de cei cu apucaturi de sofer. care ne-au furat si au bagat tara in datorii numai ca sa ramana la putere.

15 octombrie 2019 19:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.