Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Klaus Iohannis face, la ora 17, anunţul privind nominalizarea pentru postul de premier. Numele a fost deja transmis liderilor opoziţiei, dar aceştia nu au vrut să îl facă public până în acest moment.

Ludovic Orban este, aşa cum ştim, în pole-position. Misiunea acestuia de a îşi asigura susţinerea pentru a trece de parlament nu este însă deloc uşoară. Asta pentru că fiecare partid îşi doreşte altceva.

"Acum puţine zile a trecut moţiunea de cenzură şi a căzut Guvernul pesedist. PSD a avut trei guverne care au dăunat României. PSD a inhibat dezvoltarea României şi ne-a ţinut pe loc. Acest lucru a fost constatat de toate partidele din Opoziţie şi în acest fel a fost posibilă moţiunea de cenzură. După consultările cu partidele politice parlamentare am tras concluzia pe care am spus-o şi după prima rundă de consultări, că se conturează un partid în jurul PNL".


Comentarii

Liviu Pleșoianu, deputatul PSD feminizat, cu codiță... Ofer sex oral gratuit votantilor PSD.

16 octombrie 2019 7:11

EU Mai imbecililior! Cum este premier? Este propus de premier. Mai trebuie sa treaca prin parlament.

15 octombrie 2019 20:35

Mihai Fifor, găozar stalinist Sandu, îmi placi enorm. Te-aș iubi adânc...

15 octombrie 2019 20:02

Gandi la un popor de idioti ce mai conteaza ? Romanul este cel mai prost ! Vedeti accidentele rutiere, vedeti plajele, vedeti muntii, vedeti locurile de munca libere, vedeti demonstratiile scarboase, vedeti parintii parasiti, vedeti violurile, vedeti talhariile, vedeti mahalaua de la marginea oraselor, vedeti profesorii nesimtiti si aroganti, vedeti ziariste tampite si analfabete, vedeti formatori de opinie vanduti, vedeti femei nemaritate pana la 40 ani, vedeti mirese proaste bota, vedeti tineri fara viitor, vedeti prosti pe trotinete, vedeti romani ,,destepti" in ale politicii , vedeti presedinte iresponsabil, vedeti politicieni infractori, vedeti..... vedeti..... vedeti.... ,,Romanul este cel mai prost "

15 octombrie 2019 19:41

Maarin Bina ca am scapat de Vioricile, Olgutele , Niculicii, Ciordachii, si de cei cu apucaturi de sofer. care ne-au furat, au bagat tara in datorii numai ca sa ramana la putere.

15 octombrie 2019 19:16

Sandu WERNER-SICA-SURICATA vor da ROMANIA gata.Pe bucati sau la total,MARELE LOR IDEAL

15 octombrie 2019 19:13

Sandu Cel mai parsiv dusman al ROMANILOR SI AL ROMANIEI. HITLER SI STALIN au fost la grupa mica TREZITIVA STIMATI ROMANI ATATI CATI ATI MAI RAMAS SI SA SCAPAM DE ACEST RETARDAT PANA NU NE TRZIM CERSETORI IN TARA NOASTRA

15 octombrie 2019 18:55

Maria Dacă Guvernul „Orban” cade la primul tur de votare sigur la al 2-lea tur vor vota cu ochii închiși majorittatea parlamentarilor....Că n-or fi proști să dea cu piciorul la Nesimțitul Salariu, la mașina de serviciu și biroul parlamentar din teritoriu, la atîta bănet și căcălău de privilegii, la viitoarele Pensii Speciale, la Bilete la ”First Class” în deoplasările în străinătate că este nevoie sau în...vacanțe pe banii statului....Și mulți dintre ei au în spate Nepotismul ....Neveste, fii și fice, nepoți și amantele în poziții bine plătite ca Bugetari în Instituțiile Statului...Totul pentru un an de zile ?!?....Așa că Orban tot va fi viitorul Prim-ministru...Ce este rău că dacă se întîrzie mult Madam Dăncilă va vinde și candelabrele de porțelan din Parlamentul Victoriei să se distribuie și ultimile fonduri Baronilor PSD -iști din teritoriu !!!.

15 octombrie 2019 18:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.