Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiției și președintele CSM au avut un nou schimb dur de replici în ședința de marți a plenului Consiliului Superior al Magistraturii (MCV) privind Secției de anchetare a magistraților. Lia Savonea a susținut că există "procurori trimiși în judecată devoalați cu privire la metode și tehnici demne de alte timpuri" și i-a spus Anei Birchall că aceasta ar trebui să fie preocuparea sa, ci nu să "citeze un text aprovimativ". "Vă rog să nu dați lecții ministrului justiției", a fost replica Anei Birchall pentru Lia Savonea.

Președintele Consiliului Superior al Magistraturii a invocat în ședința CSM presupusele abuzuri comise de procurori cercetați pentru represiune nedreaptă, în timp ce ministrul Justiției a acuzat că articolul care prevede ca Secția de anchetă să preia un întreg dosar în cazul în care cauza este bazată pe o plângere la adresa unui magistrat a fost introdus pe "șestache" în comisia parlamentară, potrivit Mediafax. Ana Birchall a exemplificat cu cazul unui traficant de droguri sau violator în serie care ar face plângere împotriva unui magistrat, iar dosarul ar urma să fie preluat în întregime de către Secția de investigare a infracțiunilor din justiție.

Integral pe HotnewsComentarii

Bilei-Bilei, ... cum le mai știi tu pe toate, neicusorule! Că ești un prostovan, se vede și nu se discută. Dar pentru ciripelile tale gureșe îți dă cineva niscaiva grăunțe? Alte treburi chiar nu mai ai pe acasă? Nevastă-ta de când nu te mai solicită? Ești chiar așa de bătrâior încât să mori pe feisbuci? Despre între buci nu te întreb, dar prea îți dai cu părerea despre orice. Și nici asta n-ar fi gaură-n cer, dar părerile tale sunt de o banalitate cruntă, dragă Bilei.

15 octombrie 2019 18:06

Madam Prohab nu acceptă lecții decât de la Monica Macovei ... și de la Monica Lewinskiy. Chestie de consensualitate ideologică, respectiv de compatibilitate etnică. Altfel nici vorbă să fi primit onoarea s-o alinte dulce la nivel înalt, chiar la nivel NATO!

15 octombrie 2019 16:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.