Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Americanca Lindsey Vonn, schioarea cea mai mediatizată din ultimul deceniu şi deţinătoarea recordului de victorii în Cupa Mondială feminină de schi alpin, va intra în posesia Premiului Prinţesa de Asturia pentru Sport, chiar în ziua în care va împlini vârsta de 35 ani.

Evenimentul va avea loc vineri, la Teatrul Campoamor din Oviedo, capitala principatului Asturias. Lindsey Vonn va fi recompensată cu această ocazie pentru cariera sa excepţională, pe parcursul căreia a obţinut 82 de succese în circuitul profesionist de schi alpin şi a cucerit de patru ori marele Glob de Cristal rezervat câştigătoarei Cupei Mondiale.

Campioană olimpică şi dublă campioană mondială, Vonn s-a retras din activitate la finalul sezonului trecut, după ce a disputat 19 sezoane în Cupa Mondială şi a urcat de 137 de ori pe podium.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.