Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PNL a hotărât componența echipeide negocieri. Anunțul a fost făcut de Ludovic Orban, într-o declarație susținută înainte de întâlnirea de la Cotroceni pentru o nouă rundă de consultări. De asemenea, liderul PNL infirmă zvonurile care spuneau că PNL a negociat cu Birchall pentru ministerul Justiției.

”Ce am hotărât azi în Biroul Executiv, am hotărât echipa de negociere, atât pentru nivelul instituțional cât și pentru fiecare nivel al camerei al Parlamentului. Nu am avut o discuție cu Ana Birchall, nu știu de unde a fost lansat zvonul că o vrem pentru ministerul Justiției. Din câte știu doamna Birchall e membru PSD. Nu am avut nicio discuție și nu o iau în calcul.

Suntem în momentul în care președintele României analizează în urma consultărilor, care e cea mai bună variantă. Așteptăm decizia lui. Am colabotat pentru moțiunea de cenzură, sunt convins că vom avea discuții benefice cu toate formațiunile politice pentru susținerea unei variante benefice pentru România.

De asemenea, PNL susține proiectul pentru ca primarii să fie aleși în două tururi”, a spus Orban.


Comentarii

Maria Dacă Guvernul „Orban” cade la primul tur de votare sigur la al 2-lea tur vor vota cu ochii închiși majorittatea parlamentarilor....Că n-or fi proști să dea cu piciorul la Nesimțitul Salariu, la mașina de serviciu și biroul parlamentar din teritoriu, la atîta bănet și căcălău de privilegii, la viitoarele Pensii Speciale, la Bilete la ”First Class” în deoplasările în străinătate că este nevoie sau în...vacanțe pe banii statului....Și mulți dintre ei au în spate Nepotismul ....Neveste, fii și fice, nepoți și amantele în poziții bine plătite ca Bugetari în Instituțiile Statului...Totul pentru un an de zile ?!?....Așa că Orban tot va fi viitorul Prim-ministru...Ce este rău că dacă se întîrzie mult Madam Dăncilă va vinde și candelabrele de porțelan din Parlamentul Victoriei să se distribuie și ultimile fonduri Baranilor PSD -iști din teritoriu !!!..

14 octombrie 2019 19:04

@Radu Constantin Nu-l simpatizez deloc pe acest Orban, dar tu esti de toata jena! De ce trebuie sa plateasca copiii pentru ce-au fost parintii? Pe vremea mea unii copii nu puteau intra la liceu ca parintii nu s-au inscris in CAP (GAC). Era bine? Sigur, stiu: aschia nu zboara departe de...., dar uneori iti poate sari chiar in frunte. Pe tine te-a lovit rau!

14 octombrie 2019 17:37

dana Pnl-istii daca il pun pe acest trubadur premier este echivalent cu a-si face harachirii. Pai daca o inlocuim pe solista veorica cu chitaristul orban inseamna ca am ajuns rau de tot.De fapt, in Romania nu trebuie sa ne mai mire nimic, cu un presedinte cu prune in gura si cu un guvern impanat cu analfabeti orice este posibil.

14 octombrie 2019 16:50

Ar putea fi, totusi, luata in calcul Orice s-ar zice, Ana e o tipa plina de talent. De exemplu, stie sa cante la saxofon ca nimeni alta

14 octombrie 2019 15:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.