Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Atacuri de campanie în rafală marca Klaus Iohannis. Iohannis a declarat duminică la Timișoara, în cadrul Adunării Regionale a organizațiilor PNL regiunea Vest, că statul paralel este PSD, cu care a ținut să precizeze că este în „război”, uitând astfel că este încă președintele României în funcție.

„În mod normal despre reconstrucția unui stat se vorbește după un război. Dragii mei, noi suntem în plin război cu PSD. Dar de ce facem noi asta? De ce suntem noi în război cu PSD-ul. Fiindcă noi, voi liberalii și cu mine, suntem oameni ai păcii, ai construcției, noi suntem oameni care dorescă să dezvolte România.

De ce am intrat noi într-un război? Vă amintiți cum a câștigat PSD alegerile, cu promisiune despre lapte și miere și din prima zi au început să atace România și pe români. Au început, gașca de penali au început să atace justiția din România. Și ne-a opus și voi și eu. După care au început să atace toate sistemele mari din România”, a declarat Klaus Iohannis.

Integral pe CotidianulComentarii

Maria Dacă Guvernul „Orban” cade la primul tur de votare sigur la al 2-lea tur vor vota cu ochii închiși majorittatea parlamentarilor....Că n-or fi proști să dea cu piciorul la Nesimțitul Salariu, la mașina de serviciu și biroul parlamentar din teritoriu, la atîta bănet și căcălău de privilegii, la viitoarele Pensii Speciale, la Bilete la ”First Class” în deoplasările în străinătate că este nevoie sau în...vacanțe pe banii statului....Și mulți dintre ei au în spate Nepotismul ....Neveste, fii și fice, nepoți și amantele în poziții bine plătite ca Bugetari în Instituțiile Statului...Totul pentru un an de zile ?!?....Așa că Orban tot va fi viitorul Prim-ministru...Ce este rău că dacă se întîrzie mult Madam Dăncilă va vinde și candelabrele de porțelan din Parlamentul Victoriei să se distribuie și ultimile fonduri Baronilor PSD -iști din teritoriu !!!..

14 octombrie 2019 19:11

Râdeți voi, râdeți, dar idioțenia asta ecce la fel de babană ... ca aia de după „experimentul” cu napalm de la Colectiv, când a spus că „au trebuit să moară oameni” pentru ca Ponta să demisioneze, iar el, SfinkteriAnus, să poată avea „guvernul meu”. Așa se întâmplă când individul se beșește necontrolat pe gură. Și, oricum, declararea unui război împotriva unei părți importante, poate cea mai importantă, a poporului nu este numai o încălcare, ca multe alte, a Constituției de către acest idiot, ci, pur și simplu, un atentat la unitatea și identitatea poporului român. Așa că, dacă niște iresponsabili se dau de ceasul morții să-l mențină cu orice preț la Cotroceni, poporul român trebuie să se pregătească cu toată seriozitatea să-l alunge de acolo cât mai curând prin referendum. Motivele deja există, dar altele noi vor veni în avalanșă, deorece paranoia individului nu mai poate fi îndiguită.

14 octombrie 2019 17:08

Ecce Kurrupt Fuhrerul mioritic s-a beșit pe arianusul din față cu stropi în rafale marca Klaussfinkter Wurst Johannis. Se pare că de fapt a recunoscut în felul lui pidosnic că el și kuriștii ecce statul aplecat perpendicular... în război cu statul celălalt, adică carevasăzică paralel... Logic. Nu subestimați inteligența repetentului și carisma lui de orator educacat întârziat mintal! Sfântul Cristian Homobuci ecce de partea lui.

14 octombrie 2019 3:59

SĂSICA Iohannis la război?!? Ha-ha-ha! Păi, până comandă el un atac… Adică, klaus războinic? Dușmanul său preferat e PSD-ul care se scarpină în…, mă rog, în ceva de frica lui. Războinicul klaus - sintagmă care enervează spiritul lui Hitler…

13 octombrie 2019 20:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.