Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Atacuri de campanie în rafală marca Klaus Iohannis. Iohannis a declarat duminică la Timișoara, în cadrul Adunării Regionale a organizațiilor PNL regiunea Vest, că statul paralel este PSD, cu care a ținut să precizeze că este în „război”, uitând astfel că este încă președintele României în funcție.

„În mod normal despre reconstrucția unui stat se vorbește după un război. Dragii mei, noi suntem în plin război cu PSD. Dar de ce facem noi asta? De ce suntem noi în război cu PSD-ul. Fiindcă noi, voi liberalii și cu mine, suntem oameni ai păcii, ai construcției, noi suntem oameni care dorescă să dezvolte România.

De ce am intrat noi într-un război? Vă amintiți cum a câștigat PSD alegerile, cu promisiune despre lapte și miere și din prima zi au început să atace România și pe români. Au început, gașca de penali au început să atace justiția din România. Și ne-a opus și voi și eu. După care au început să atace toate sistemele mari din România”, a declarat Klaus Iohannis.

Integral pe Cotidianul