Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gabriel Zetea a ajuns foarte important în PSD după ce s-a căsătorit cu fata fostului securist de Baia Mare, Viorel Pop. Nași la prima nuntă au fost Daciana și Victor Ponta. Zetea a ajuns președinte al PSD-ului local. Când Ponta a fost executat, Zetea s-a gudurat imediat pe lângă Dragnea. Prima soție a lui Zetea (foto dreapta), pe când era președinta Agenției Naționale pentru Egalitate de Șanse a fost demascată de presă cu o teză de doctorat susțintă în cadrul școlii doctorale „Filosofie și Comunicare”, a Universității de Nord din Baia Mare, „care prezintă multe semne de incorectitudine științifică, greșeli de gramatică, exprimări incoerente și suspiciuni de plagiat.” după cum a dezvăluit jurnalista Sidonia Bogdan pe vice.com.


Acum Ioana Liana Cazacu, fostă Pop, fostă Zetea este mare directoare în ASF, fiind căsătorită cu fiul avocatului Ion Cazacu.

Vicepreședinte al PSD, Gabriel Zetea s-a căsătorit cu amanta sa Oana Nicula (foto stânga) care a ajuns printr-un concurs cu dedicație, funcționar economic la ROMATSA Baia Mare. Fratele acesteia, Daniel Nicula a avansat brusc, după ani la rând de lâncezeală ca simplu consilier, la funcția de director, după cum dezvăluie presa locală.

Nunta a vut loc în Maramureș, cu 800 de invitați și cu toți șefii PSD-ului în frunte cu fostul premier Viorica Dăncilă.

Integral pe Digi24Comentarii

Mirea Socialistele ”de Caviar îmbrăcate de pe Champ Elise sau Five Avenue Street ! ....După Guvernarea lor PSD-istă ”Eficientă” peste 2 milioane de romăni mai ales în mediul rural trăiesc cu venitul de sub subzistență pentru că PSD-ismul a încurajat nemunca și needucarea....sunt peste 1,6 milioane de romăni care n-au avut niciodată un loc de muncă: vreo 700 000 din ei cu studii medii și chiar 70 000 cu studii superioare....stau cu mîna întinsă la stat pentru ajutoare și mai dau din cînd în cînd cu mătura pe ulițe dacă-i pune primarul...Acum viile și livezile stau neculese că PSD-ismul a încurajat lenea....stau la coadă la cantinele săracilor și pentru 1 Kg de Ulei, 1 Kg de Zahăr, 1 Kg de Făină eventual un pui și își vînd votul PSD-ismului fără să gîndească....În Romănia bogați sunt: Mămica lui Oprișan, Clanul Baronului Buzatu de Vaslui, Mare Fermier de 120 Ha arabil, Dragnea Rahoveanu ce l-a făcut pe fi-su Mare Latifundiar de Terenuri Arabile și noru-sa conduce Lamborghini, Clanul Rovanei Plumb de Dîmbovița ce nu mai știe cum să țină evidența banilor, Clanul Boieroaicei din Nemul Craioveștilor Olguța Vasilescu, propritară de Conac Boieresc ce l-a făcut pe Olguțu ”Patriot în Europa” pe venit de 10 000 Euro/Lună....Alde Ăștia trăiesc bine în Romănia doar și n-au nici un regret că i-au spulberat în Moțiune de Cenzură.... Ei știu că poporul în majoritatea lui este așa de sărăcit și needucat că se vor întoarce ”în genunchi la ei ”...Noi prostimea sărăcită ne luptăm cu inflația, cu devalorizarea leului, cu prețurile mari de la gaze și electricitate, cu împrumuturile bancare și dobînzile nesimțite, cu traficul infernal din București, cu nozocomialele din spitale, cu carnagiul de pe drumurile patriei, cu deraieri de trenuri de persoane din lipsa investițiilor....

14 octombrie 2019 8:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.