Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Zeci de mii de oameni au venit șa Iași din toată țara și chiar din străinătate, să se roage la moaștele Sfintei Parascheva. Printre credincioșii strânși în jurul Catedralei din Iași a fost și Mustafa, un turc de 34 de ani care spune că și-a găsit liniștea odată cu rugăciunile aduse Sfintei Parascheva.

Musulmanul și-a spus povestea pentru Știrile PRO TV: „Sunt musulman, nu m-am convertit. Am venit aici cu identitatea mea musulmană, dar asta nu a fost un obstacol pentru a simți harul divin. Mă simt atât de bine aici, mă simt mai sănătos. E un noroc să aveți moaștele sfintei aici, în Iași”.

De alfel, în aceste zile la Iași sunt mulți străini, impresionați de sărbătoarea Sfintei Parascheva. O franțuzoaică a spus și ea: „ Este important pentru oamenii care vin din afară să asiste, să vadă cum se petrec astfel de evenimente în România. Este ceva ce nu întâlnim în Franța, face parte din cultură de aici.”

Integral pe Adevărul