Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Răsturnare de situație la ProTV. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie. Cine i-a luat locul lui Florin Călinescu în juriul de la Românii au talent? Totul este oficial. Cei de la ProTV au confirmat informația.

Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Florin Călinescu a plecat din juriul emisiunii Românii au talent și toată lumea aștepta să îi ia cineva locul. Încep filmările la “Românii au talent”, sezonul 10, iar formula juriului a fost, deja, stabilită după ce Florin Călinescu și-a anunțat intrerea în politică.

După ce actorul a intrat în politică poziția lui ca jurat la “Românii au talent” a fost pusă sub semnul întrebării. Nu s-a întâplat însă așa. Noul juriul al “Românii au talent” este “vechiul juriu” al celebrului show de televiziune.

Integral pe CapitalComentarii

FLORIN II Hopa-hop!, cu infatuatul florin căcălescu. florine dragă, ești cel mai mare nimic din politica și show-ul românesc. Te deplâng, mă, arogantule!

13 octombrie 2019 10:59

EU, EU știu ”cine i-a luat” (maul și/sau) locul! Ei bine, eu cred ca locul i-a fost luat de (însuși) jidovul Lauder R. (proprietarul budei, n.m.) și că locul i-a fost donat ulterior co-PEDO-jodovului său Jeffrey Epstein, ca să-l doneze POPO-scroafei de Clintin H. diverse informații deste te miri ce!

12 octombrie 2019 23:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.