Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat înainte de termen. Și asta grație unei sentințe a Curții de Apel București care a constatat noi nereguli în legatură cu constituirea Completului de 5 judecatori al Înaltei Curți care l-a condamnat pe fostul președinte PSD la 3 ani și 6 luni închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu.

"Curtea de Apel București a fost sesizată într-o cerere de contencios administrativ cu privire la legalitatea unor hotărâri ale Secției pentru judecători, respectiv a unor hotărâri de colegiu a ÎCCJ prin care s-au stabilit completele de cinci judecători pentru anul 2019.

Și a stabilit Curtea de Apel în primă instanță, deci este o soluție nedefinitivă, că aceste hotărâri sunt nelegale și nu pot produce niciun fel de efect. În momentul de față hotărârea este atacată cu recurs de ÎCCJ și tot ea va judeca recursul. (...)

Curtea de Apel a spus că astfel de hotărâri (stabilirea completelor de 5 judecători, n.r.) pentru a produce efecte juridice, trebuiau să fie publicate în Monitorul Oficial", a explicat avocatul Toni Neacșu, la "Exces de putere".

Toni Neașcu a adăugat că va depune săptămâna viitoare o contestație în anulare în cazul Angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman și că și ceilalți avocați din dosar vor face același lucru, inclusiv avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu.


Comentarii

Geo Mie mi-e dor de Dragnea Rahoveanu !!!....Cum mai mușca el Patriotic din roșia romănească mai rar așa talent !!!....Și ce-mi plăcea mie de el cînd la Antena 3 ne scria și făcea grafice pe planșe cu carioca cît are Romănia de cîștigat din exploatarea de Gaze Offshore !....Că așa de mult va avea Romănia de cîștigat că EXXON-ul +OMV-ul și-au luat ”jucăriile și dolarii” și au plecat,,,,gazele rămînînd in punga lor în străfundurile Marii Negre....Trebuie să ai mare talent și patriotism să-l faci pe fi-tu unul din cei mai mari Latifundiari de terenuri arabile din Romănia și pe noră-sa șoferiță de Lamborghini !.....Acum săracul este torționat la Instituția de Reeducare din Rahova spălînd mașinile de noroi....Acele mînuțe deprinse cu Lingurița de Caviar, cu Ceasuri Elvețiene, cu codusul de ultime modele de BMW, cu mînghîiatul de buci și țîțe necelulate de blondină cu 30 de ani mai tînără....Dragnea Rahoveanu....Mare Patriot !....Mare Cartacter !....A furat ce-a vrut pula lui din Județul Teleorman unde a fost ”Căpitan de Plai ” !...și cum mai făcea el Contractele între Baronii PSD-iști și Clanul Tel Drum-ist printre cadavrele de mistreți vînați...Mare Om !...Mare Caracter !....Mare Patriot !....Dragnea Rahoveanu....Dar cel mai mult îmi plăcea cînd îi dădea lecții de pescuit știuci lui Grindeanu pe lacul piscicol de lîngă Insula Belina, proprietate privată ....subtilizată din patrimoniul statului Romăn cu mînuțele Rovanei Plumb, rejectata Comisară Europeană și a inculpatei Shhaideh...Dragnea, Mare Patriot din Clanul Patrioților PSD-iști !...

12 octombrie 2019 13:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.