Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cei 30 de lideri de organizații PSD reuniți vineri dimineața în biroul lui Marcel Ciolacu de la Camera Deputaților pentru a decide soarta Vioricăi Dăncilă înainte de ședința CEx care a fost convocată pentru vineri seara, au intrat în ședință cu gânduri revoluționare și dorința de a o schimba pe Dăncilă din fruntea partidului și chiar din calitatea de candidat al PSD la prezidențiale, dar s-au răzgândit după ce au dezbătut în detaliu dezastrul istoric în care se află partidul. Cuvântul de ordine este ”Dăncilă nu mai contează, trebuie să salvăm PSD”

Surse participante la ședință au relatat pentru Digi24.ro că la începutul discuțiilor s-a pus problema înlăturării Vioricăi Dăncilă.

Claudiu Manda a întrebat dacă ea mai poate fi candidatul PSD la prezidențiale, în condițiile în care a fost umilită prin moțiunea de cenzură. Marian Oprișan și-a exprimat și el îndoiala că Viorica Dăncilă ar mai putea fi locomotivă pentru partid, însă opinia generală a fost că partidul nu își poate asuma susținerea publică a lui Mircea Diaconu, candidatul Pro-România și ALDE.

Integral pe Digi24