Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Brătescu, membru CA al TVR din partea PNL, președintele Comisiei Naționale de Cultură, Culte și Minorități a Partidului Național Liberal, reclamă faptul că ieri, în ziua moțiunii de cenzură, la TVR s-a văzut doar Viorica Dăncilă, în vreme ce dezbaterea din Parlament a fost cenzurată, în locul acesteia difuzându-se un film sud-coreean.

„Doar în dictaturi se mai întâmplă ca atunci când au loc schimbări politice importante sau demonstrații de amploare televiziunea de stat să difuzeze cântece patriotice sau muzică populară. TVR-ul, sub Doina Gradea, a ajuns, din păcate, un organ de propagandă al PSD-ului și și-a ratat misiunea publică!“

Influența nefastă asupra politicii editoriale a TVR exercitată de doamna Doina Gradea, Președinte-Director General, la comanda politică a PSD, a dus la afectarea gravă a imaginii acestei instituții de interes public. Una dintre aceste „scăpări” ce a provocat rumoare a fost prezența lui Liviu Dragnea alături de Petre Daea în cadrul emisiunii „Viața satului” în timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare.

De această dată, opțiunea conducerii a fost aceea de a nu transmite dezbaterile privind unul dintre cele mai importante evenimente politice ale ultimilor ani, moțiunea de cenzură care a dus la căderea Guvernului Dăncilă în Parlamentul României.

Integral pe Curentul