Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul tineretului PSD, Gabriel Petrea, explică într-o postare pe Facebook de ce a votat moțiunea de cenzură care a dus la căderea guvernului condus de Viorica Dăncilă.

El scrie că nu a văzut dovezi de interes pentru reconstrucția partidului și pentru adoptarea unui mesaj european. Petrea mai spune că opinia sa și a colegilor săi a fost ignorată, iar „falimentul” acestei strategii a fost dovedit la moțiunea de cenzură.

„Comportamentul liderilor noștri, educația lor, lipsa de interes față de ce vor tinerii pun sub semnul întrebării viitorul PSD. Văd zero interes pentru reconstrucția partidului, pentru îmbrățișarea unui mesaj modern, european de stânga, pentru formarea unei echipe capabile să vină cu un program realist care să câștige votul și încrederea românilor în alegerile de anul viitor. Opiniile mele și ale colegilor mei au fost ignorate, iar falimentul acestei strategii politice s-a văzut astăzi la moțiunea de cenzură”, a scris Gabriel Petrea.

Integral pe Digi24