Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit joi seara, într-un interviu acordat Romania TV, despre reformarea partidului, trădătorii din PSD care s-au arătat cu prilejul moţiunii de cenzură, ca şi despre propria campanie electorală şi şansele de a câştiga alegerile prezidenţiale.

Preşedintele PSD a spus că este supărată pe cei din propriul partid din cauza a ceea ce s-a întâmplat la votul moţiunii de cenzură şi a subliniat că trădătorii din PSD se ştiu şi vor ieşi la iveală, întrucât probabil vor fi primii care vor cere plecarea sa. Viorica Dăncilă a spus că este vorba despre 5 membri PSD care au votat pentru moţiune şi că au făcut acest lucru din „motive personale”. Premierul a spus că cei care în continuare „ organizează un puci se alătură trădătorilor de azi”.

„Astăzi a fost un puci, mai vrem încă un puci ? Să facă acest puci la ei acolo, în judeţele lor sau de unde vin. Acest partid nu mai are nevoie de trădători şi prima decizie pe care o s-o supun votului Comitetului Executiv (de vineri, ora 18.00 -n.r) este asta: cum avem cineva care a trădat partidul sau a făcut înţelegeri în defavoarea partidului să fie exclus.

Integral pe Adevărul