Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trecerea moţiunii de cenzură a avut toate elementele unei victorii de care Opoziţia îşi va aduce aminte mult timp de acum încoace: negocieri purtate până la punerea bilelor în urne, trădări de ultim moment şi feţe pe care s-a văzut dezamăgirea pierderii puterii, pe măsură ce numărul votanţilor creştea.

PSD şi partidele din Opoziţie s-au strâns de la prima oră în Parlament pentru a număra fiecare oamenii pe care se bazează şi ultimele trădări. Ludovic Orban a ieşit încrezător la declaraţii pentru a declara că în varianta pesimistă moţiunea va trece cu 241 de voturi. N-a fost să fie. A trecut cu 238, cu trei mai puţin decât susţinea Orban, dar cu cinci peste numărul necesar.

Ceea ce nu s-a văzut la televizor au fost discuţiile tensionate între aleşi, emoţiile privind trecerea moţiunii sau modul cum unii aleşi ai Opoziţiei parcă deja se pregăteau pentru guvernare, după modul cum intermediau la telefon întâlniri cu reprezentanţi ai statului. Un asemenea caz este al unui senator PNL care în timp ce colegii săi coborau spre plenul Parlamentului, acesta da indicaţii unui interlocutor cum să meargă la o instituţie publică, să-l caute pe secretarul general al instituţiei şi să spună că vine din partea sa.

Integral pe AdevărulComentarii

Tanti Veorica e asa de suparata ca ar vrea sa faca ea testul cu butoiul de la Caracal. ...

11 octombrie 2019 8:50

Victoria Luați-vă Dracului Proasta și Analfabeta acasă !....Să facă sarmale sau piftie dacă la asta s-o pricepe !...A marginalizat destul Romănia în Lume și-n Europa !...căci a sărăcit, subdezvoltat și needucat poporul romăn îndeajuns....să se duca Madam Dăncilă acum Comisar European că tare și-a mai dorit de ne-a jignit ca popor în Europa cu propunerile sale idioate de corupți ca Rovana Plumb și Dan Nica....niște odioși....dar Doamna Ursula von der Leyen n-o va acepta nici pe Dăncilă acolo că este incompetentă, impostoare și știe doar Okei !....Okei!....și Ehe !.....Ehe !....în limba engleză....!....

11 octombrie 2019 6:24

v, militant PSD Imi bag pumnul în găoază de ciudă!

10 octombrie 2019 21:08

v, militant PSD Imi bag pumnul în găoază de ciudă!

10 octombrie 2019 21:08

Ollé, olé, oléee, PĂDUCHIOASA NU MAI E!!! Muie P$D!

10 octombrie 2019 19:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.